L de Gijsel

Mijn ervaring is prettig, serieus, netjes, secuur.
Dus kortom tevreden ?
Klantvriendelijk.

Geweldig kan je zeker goede zaken mee doen en de prijs verhouding is zeer goed

Geweldig houdt zich aan alle afspraken

Verbeterpunten of tips ?

zeer klantvriendelijk correct en wil zelfs een stapje verder gaan komen je geweldig tegemoet

M Chardon

Het ontruimen is goed verlopen. Er waren wat kleine misverstandjes, maar men was meteen bereid deze recht te zetten.

Verbeterpunten of tips ?

Goede en snelle communicatie. Meteen antwoord op een vraag.

Onze ervaring met woningontruiming Regionaal is meer dan uitstekend !
Als ik een schoolsijfer zou geven dan is dat absoluut een 10. Ik heb geen enkel minpunt te noemen

Verbeterpunten of tips ?

Er wordt snel en efficient gecommuniceerd. Afspraken zijn steeds stipt op tijd. Er is goed voorlichting over wat er wel en niet te verwachten is. Offerte is duidelijk. Er zijn hele goede... Er wordt snel en efficient gecommuniceerd. Afspraken zijn steeds stipt op tijd. Er is goed voorlichting over wat er wel en niet te verwachten is. Offerte is duidelijk. Er zijn hele goede persoonlijke afspraken te maken. Er is zorgzaam en attent oog voor persoonlijke details. Het voortraject verliep soepel en bereidwillig en geruststellend met zorgzaam oog voor de emotionele belasting en aandacht voor de vele mogelijkheden om alles uit handen te kunnen geven. Uiteindelijk ontruiming is bijzonder vlot en vakbekwaam uitgevoerd en in het natraject zijn allerlei eigendommen keurig verhuisd naar diverse familieleden, marktplaatshelper, veiling en opslag. Facturering verliep ook geheel naar wens waarbij zorgzaam aandacht was voor een splitsing van diverse onderdelen. Het was heel erg plezierig om met het team Regionaal aan de slag te zijn. Niets dan complimenten. Ik zal dit bedrijf zeker her en der aanbevelen.

Trix Reith

Na het overlijden van mijn vader moest de woning ontruimt worden.
Wij konden dat niet zelf, maar hebben uw bedrijf benaderd.
Met mevrouw Gravekamp hebben we afspraken gemaakt, en alles...
Na het overlijden van mijn vader moest de woning ontruimt worden.
Wij konden dat niet zelf, maar hebben uw bedrijf benaderd.
Met mevrouw Gravekamp hebben we afspraken gemaakt, en alles geregeld.

Verbeterpunten of tips ?

Alle afspraken zijn precies zo uitgevoerd.
Het huis zag er keurig uit.
Wij zijn heel tevreden, het was een hele zorg minder!

Vriendelijk, professioneel, accuraat

klantvriendelijk

MGJ Dooijeweerd

Woningontruiming-Regionaal heeft bij ons zowel het huis als de tuin leeggehaald. Een enorme klus. huis zo'n 80 m2 en tuin zo'n 40 m2. men is twee dagen in huis en één dag in de tuin bezig geweest.... Woningontruiming-Regionaal heeft bij ons zowel het huis als de tuin leeggehaald. Een enorme klus. huis zo'n 80 m2 en tuin zo'n 40 m2. men is twee dagen in huis en één dag in de tuin bezig geweest. alles is keurig achtergelaten. de aanvraag ging via de telefoon. er zijn wat foto's van de situatie door gemaild. Er volgde een offerte die niet afweek van andere aanvragen. voor dit bedrijf gekozen omdat men zich heel klantvriendelijk opstelde. Men dacht mee. Er was meteen een klik. tijdens de boedelruiming een goed en fijn contact gehad met de mensen die zijn komen helpen. Ben dan ook meer dan tevreden en raad iedereen dit bedrijf van harte aan.

Verbeterpunten of tips ?

Zeer klantvriendelijk. Meedenkend. Accuraat. fijne mensen om mee om te gaan. Vriendelijk. goede prijs kwaliteitsverhouding. uitgevoerde werkzaamheden uitermate tevreden over.

Huis is volgens afspraak ontruimd en netjes opgeleverd.

Verbeterpunten of tips ?

Professionele benadering, duidelijke afspraken, heldere offerte.

Leendert Brienesse

Goed. Door ochtendfile iets later kunnen starten. 2 ingeschakelde jonge hulpkrachten hadden geen ervaring waardoor er mede door te vastgelijmde vloerbedekking tijd verloren ging en er nog een... Goed. Door ochtendfile iets later kunnen starten. 2 ingeschakelde jonge hulpkrachten hadden geen ervaring waardoor er mede door te vastgelijmde vloerbedekking tijd verloren ging en er nog een halve dag extra in rekening moest worden gebracht moest worden , waarvoor alle begrip onzerzijds.

Verbeterpunten of tips ?

Professionaliteit van de heer en mevrouw Honert.

Goede ervaring met het bedrijf

Verbeterpunten of tips ?

Op alle genoemde punten scoorde Mark van den Honert hoog.