Komen afspraken na

Pieter

Correct en slagvaardig professioneel

Verbeterpunten of tips ?

Goede communicatie snel en vakkundig , weten van echt aanpakken niet alleen van zeggen , sorry Rotterdammers

Bedankt voor het geleverde vakwerk.

Ze werken snel en professioneel.Laten de woning inderdaad bezemschoon achter.

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijk en vooral geduldig.Dit is mijn eerste ervaring met een bedrijf dat woningen ontruimd maar ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Ik ben achteraf erg blij dat ik Delta woningontruiming heb ingeschakeld. Na het overlijden van een van je ouders en het in de zorg onderbrengen van de andere ouder heb je wel wat anders aan je... Ik ben achteraf erg blij dat ik Delta woningontruiming heb ingeschakeld. Na het overlijden van een van je ouders en het in de zorg onderbrengen van de andere ouder heb je wel wat anders aan je hoofd. Lea Slijkhuis en haar team in Sommelsdijk/Middelharnis hebben mij fantastisch geholpen. De ouderlijke woning is geheel leeggeruimd, grof vuil (w.o. tapijt) netjes afgevoerd en meubelen naar de kringloop. De oplevering was zo netjes dat de opzichter van de woningbouwvereniging hiervoor een compliment gaf. Woont u op of rondom de Zuid-Hollandse eilanden? Ga dan voor Lea en haar team!

Verbeterpunten of tips ?

Vriendelijke, duidelijke en heldere communicatie. Goede inzichtelijke offerte, snelle reactie op mijn vraag. Een zeer alerte Lea Slijkhuis wekte bij mij veel vertrouwen.

Chris

Prima services en alles afgewerkt volgens afspraak

Linda

Netjes en alles vlgns afspraak !!

P.H.D. de Bruijn

Nu mijn laatste ouder is overleden, dacht ik, ik ga het huis zelf leeghalen, want ik ben toch net met pensioen.
Tja, na een week dingen van (gevoels)waarde door mijn handen te hebben laten...
Tja, na een week dingen van (gevoels)waarde door mijn handen te hebben laten gaan, zag ik het einde van de hoeveelheid niet echt slinken.
Ja, wat wil je, mijn ouders hadden een huis vol met 53 jaar herinneringen verzameld.
Dit zou weken gaan duren, als ik het zelf wilde blijven doen.

Toen kwam ik in contact met Lea Slijkhuis van Woningontruiming Delta die de Regio Zeeland en Zuid-Holland Zuid doet. We zijn tot goede afspraken gekomen; de klus zou 2 dagen in beslag nemen.
Ze kwam met 5 á 6 man sterk, 2 á 3 vachtwagens en een flinke container om een eengezinswoning met schuur en garage leeg te halen.
Ik was tot de slotsom gekomen, dat de ‘kosten’ van weken zelf doen niet opwogen tegen wat Delta vroeg voor die werkzaamheden !
Ik had er ook voor gekozen om de bewuste dagen niet aanwezig te zijn, zodat ik niet op de “rem” kon trappen.
Mochten er ‘aandenken /geld / belangrijke papier’ gevonden worden dan zouden zij die aan mij geven, werd mij verteld.
En ja, op de meest vreemden plekken werd nog geld uit het gulden-tijdperk gevonden, plus mogelijk belangrijke papieren.
Dit werd mij netjes overhandigd.

Niets dan lof voor het zorgvuldig werk dat verricht is, echt een aanrader dit Delta team van Lea Slijkhuis !

Goede afspraken, betrouwbaar.
Komen afspraken na.
Aanrader dit Delta team van Lea Slijkhuis !

Henk Besijn

Heldere afspraken, offerte opmaak op locatie,

Verbeterpunten of tips ?

Zeer service gericht, alle afspraken in afgesproken tijd nagekomen.

W.A. Rademaker

Zonder meer goed vanaf het eerste contact t/m de oplevering van de lege woning. Direct, duidelijk en rekening houdend met de wensen van de klant. Duidelijker kan niet: Complimenten van de... Zonder meer goed vanaf het eerste contact t/m de oplevering van de lege woning. Direct, duidelijk en rekening houdend met de wensen van de klant. Duidelijker kan niet: Complimenten van de woningbouwvereniging over de kwaliteit van oplevering.

S. Kerpel

Woningontruiming.

Verbeterpunten of tips ?

Klantvriendelijkheid, communicatie, offerte en het zorgvuldig uitvoeren van de ontruiming is een dikke tien waard.