Wij waren erg tevreden over het hele proces. Het was een grote opluchting dat na ruim 3 jaar het ouderlijk huis eindelijk ontruimd kon worden

Verbeterpunten of tips ?

Erg klantvriendelijk en service gericht.

(Bewerkt)

Rap, grondig, schoon, efficient en vriendelijk. De communicatie over de verdere afhandeling na afloop (wat is er met de inboedel gebeurd en wanneer krijg ik de nota) kan beter. Dat is niet de... Rap, grondig, schoon, efficient en vriendelijk. De communicatie over de verdere afhandeling na afloop (wat is er met de inboedel gebeurd en wanneer krijg ik de nota) kan beter. Dat is niet de verantwoordelijkheid van de klant, maar van de leverancier.

Zie boven.

Eric N.

Dit bedrijf komt zijn afspraken na. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en de werkplekken werden schoon opgeleverd.
De leidinggevenden komen professioneel over en weten...
De leidinggevenden komen professioneel over en weten dit ook over te brengen op hun personeel. Zij zijn correct gekleed en de overlast voor omwonenden blijft tot een minimum beperkt.

S.Teppema

Vriendelijk en to the point
Afspraken worden nagekomen het werk is goed gedaan

Verbeterpunten of tips ?

klantvriendelijkheid en afspraken worden nagekomen. Uitvoering klus goed gedaan Communicatie verliep goed

Vanden Honert

Verbeterpunten of tips ?

Zoals boven al geschreven: Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf. Alles is gegaan zoals als afgesproken.

Heldere website
Geloofwaardig verhaal
Goed en direct contact
Praktisch en meedenkend

Staat hierboven al.

Guus van der Meijden

Reageren zeer snel en adequaat op verzoek tot ontruiming woning, altijd goed bereikbaar en pro-actief in serviceverlening.

Professioneel bedrijf, de gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.

Verbeterpunten of tips ?

Het contact verliep soepel en van het begin tot het eind was iedereen professioneel.

Anton

Woningontruiming regionaal is een prettig bedrijf om mee te werken Ze doen wat je met ze afspreekt. Aan te bevelen bij familie en vrienden. Ze zijn klantvriendelijk zowel aan de telefoon als het... Woningontruiming regionaal is een prettig bedrijf om mee te werken Ze doen wat je met ze afspreekt. Aan te bevelen bij familie en vrienden. Ze zijn klantvriendelijk zowel aan de telefoon als het persoonlijk contact.

Sectie Zuid West Nederland

Goede ervaring met ontruiming van de woning van mijn schoonouders.
Heldere afspraken, efficiënte en kundige ontruiming.
Oplevering van de woning aan de verhuurder verliep zonder problemen.

Verbeterpunten of tips ?

De wijze waarop mevr. Lea Slijkhuis zich manifesteerde hebben wij bijzonder gewaardeerd.
Klantvriendelijk, invoelend, opgewekte uitstraling, goede communicatie en afspraken nagekomen.