Seref Coskun
prima geholpen, vriendelijk personeel
Prima service
Online produkten gekocht, goede ervaring
Geweldig vriendelijk
Correcte prijzen, veilige betaling, goede levering.
Na de reverentie te hebben gelezen hebben wij een compleet douche besteld en alles is geleverd en kunnen aan de slag.
Mooie aanbiedingen, goede advisering, zeer lage prijzen, goede verzending. Kortom een 10
Aardige medewerker, we zijn vriendelijk geholpen. Er was wel wat verwarring over de betaling. Maar dat is ook netjes opgelost.
Prijs kwaliteit zeer goed! Tijdens transport waren tegels kapot ontvangen.. zelfde dag afgehandeld.
Aankopen gedaan
Woon-discounter.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Woon-discounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en accuraat
Geweldig
Goede prijs snelle reactie en levering
prima geholpen, vriendelijk personeel
Prima service
Online produkten gekocht, goede ervaring
Geweldig vriendelijk
Correcte prijzen, veilige betaling, goede levering.
Aankopen gedaan
Woon-discounter.nl heeft de volgende resultaten bereikt: