Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Stokmans

Rondlopen zou iets soepeler mogen niet meteen iemand erbij

Van der made

In 1 woord fantastisch. Zowel nadat de bestelling geplaatst was naderhand nog verandering laten plaats vinden . Dit was totaal geen probleem.
Bezorgen keurig in de tijd dat zij aangevaren....
Bezorgen keurig in de tijd dat zij aangevaren. Alles uitgepakt neergezet verpakkingsmateriaal meegenomen. Vriendelijke keurig heren niets te veel gevraagd!

Rob van der Werf

Grote ruime winkel. Aardig personeel en goed geholpen bij het uitzoeken van eetkamerstoelen

Denise

Super gastvrij en eerlijke adviezen in de winkel. Gezellige snelle mannen met het afleveren van de bank.

Sommeling

Vriendelijke mensen en geduldig

Vittorio Alfarez

Geweldige ervaring, leuke verkoper die geduld had en antwoord op alle vragen. Tijdens het koop proces lekker bakje koffie en een stukje taart voelde alsof ik me woonkamer al aan het gebruiken was in... Geweldige ervaring, leuke verkoper die geduld had en antwoord op alle vragen. Tijdens het koop proces lekker bakje koffie en een stukje taart voelde alsof ik me woonkamer al aan het gebruiken was in de winkel super team, super levering alles dikke 10

Boulahfa

Aardige personeel goede service

R. Eikendal

Fijne zaak. Overzichtelijk. Goede service. Top bediend bij aflevering aan huis.

Paul van Stiphout

Positief en ik werd vriendelijk geholpen!

E. Sietsema

Woonsquare biedt een ruime hoeveelheid meubelen aan en je wordt er uitstekend geholpen bij het maken van je keuze. Men is niet opdringerig en laten je eerst rustig rondkijken en je kunt alles op het... Woonsquare biedt een ruime hoeveelheid meubelen aan en je wordt er uitstekend geholpen bij het maken van je keuze. Men is niet opdringerig en laten je eerst rustig rondkijken en je kunt alles op het gebied van je keuze aan de medewerkers vragen.