Heel prettig! Werden vriendelijk begroet bij binnenkomst, hadden een praatje en komen rustig op ons gemak rondkijken! Wat een mega grote, mooie showroom!! En wat hebben we een geweldige bank...Heel prettig! Werden vriendelijk begroet bij binnenkomst, hadden een praatje en komen rustig op ons gemak rondkijken! Wat een mega grote, mooie showroom!! En wat hebben we een geweldige bank gekocht!!!
Marena
Heel fijn bedrijf, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Sandra
Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Goede prijs voor zeer goede meubels. Al jaren vaste klant.
W. Pieters
Een tevreden klant
B. Diemer
Goede service gehad, wilde onze bankopstelling na aankoop wijzigen en onze verkoopster kwam met een betere voorstel, goed mee gedacht. Top.
Ghelen
Ruime keus vriendelijk personeel
Gerrit
Dit keer wisselend, maar overwegend goed. Zeer opdringerige verkoper in Amersfoort, daar uiteindelijk weggelopen omdat we niet met een ander personeelslid in gesprek mochten. Gelukkig nog een...Dit keer wisselend, maar overwegend goed. Zeer opdringerige verkoper in Amersfoort, daar uiteindelijk weggelopen omdat we niet met een ander personeelslid in gesprek mochten. Gelukkig nog een vestiging in Nieuwegein. Levertijd is lang, maar duidelijk afgesproken van tevoren. Zeer nette bezorgers en keurig afgeleverd. Blij met de meubels.
D Middendorp
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel en goede service bank thuis gebracht.
Wil Rooijakkers
Wij zijn goed en vakkundig geholpen.
A J bolluijt
Heb al feedback gegeven bank moet nog opgehaald worden als hij binnen is.