Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

P. Van Hattum

Nette ontvangst. Goede informatie. Netjes afgeleverd en geplaatst.

Jeannette

Woonsquare filiaal Oosterhout is een mooie grote overzichtelijke meubelwinkel met mooie bankstellen en meubels in alle stijlen, van modern tot tijdloos. Ik werd erg vriendelijk en vakkundig geholpen... Woonsquare filiaal Oosterhout is een mooie grote overzichtelijke meubelwinkel met mooie bankstellen en meubels in alle stijlen, van modern tot tijdloos. Ik werd erg vriendelijk en vakkundig geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie. Ik kom zeker nog eens terug bij Woonsquare Oosterhout!

Bruininks

Klantvriendelijk en goede en professionele uitleg.
Geen opdringerigheid, maar juiste instelling.
Bezorging en plaatsing heel goed.
Vriendelijk personeel

Kooistra

Goede service geen opdringerige verkopers

Tom breukel

Buutegeweun fantastisch wij ( ik en mijn vriendin) zagen de winkel op internet voorbij komen en sprak ons zeker aan, en manman wat een super zaak vriendelijk eerlijk en gaan serieus met je om. Echt... Buutegeweun fantastisch wij ( ik en mijn vriendin) zagen de winkel op internet voorbij komen en sprak ons zeker aan, en manman wat een super zaak vriendelijk eerlijk en gaan serieus met je om. Echt fantastisch wij hebben onze tafel stoelen vitrinekast bank en salon tafel bestelt. En was er al binnen 4 maanden!!
De bezorger waren ook zeer vriendelijk het stond binnen een vingerknip allemaal binnen ik raad met 110% deze zaak aan buutegeweun!!!

Roeland

Mooie winkel en vriendelijk personeel

A.C. Konings

Top geregeld, goede service en afhandeling.
Ook de bezorgers die bij ons een aardig stukje moesten lopen en de bank keurig netjes in elkaar gezet hebben.

Herman Heijink

Een heel hartelijke ontvangst. Verkoopmedewerker nam alle tijd en gaf ons ruimschoots de gelegenheid om op de uiteindelijk aangeschafte fauteuil te zitten. Gaf uitgebreid info over materiaal en... Een heel hartelijke ontvangst. Verkoopmedewerker nam alle tijd en gaf ons ruimschoots de gelegenheid om op de uiteindelijk aangeschafte fauteuil te zitten. Gaf uitgebreid info over materiaal en onderhoud. Het afhalen van het meubel verliep vlot en er werd geholpen met het inladen van het meubel in mijn auto/

C.D

Goed geholpen met zoeken