Bereikbaarheid showroom
Collectie meubelen

Jan Schachtschabel

Goed geholpen, vriendelijke adviseur

Robert Freeth

Positief, goede service en geen vertraging qua levering

Jos Roeken

Wat denkt u zelf, bekijk het dossier maar en zet dit dan in het perspectief van klant gericht handelen dan is wel duidelijk dat jullie een heel vette 0,000 scoren. Wij zullen jullie nergens... Wat denkt u zelf, bekijk het dossier maar en zet dit dan in het perspectief van klant gericht handelen dan is wel duidelijk dat jullie een heel vette 0,000 scoren. Wij zullen jullie nergens aanbevelen

ik werd bij na vraag levering bank als een hond behandelt door verkoper

Zeer slecht.

Marielle Klaassen

Matige ervaring door lange levertijd!

Vermeulen

Veel keus vriendelijk personeel. Heb vorige week voor de 4 de keer bij woonsquare een nieuwe bank gekocht. Wel een van de duurste die binnen stond maar van zeer goede kwaliteit waar ik ook weer... Veel keus vriendelijk personeel. Heb vorige week voor de 4 de keer bij woonsquare een nieuwe bank gekocht. Wel een van de duurste die binnen stond maar van zeer goede kwaliteit waar ik ook weer heeeeel wat jaren mee vooruit kan. Er is voor iedereen wel wat te vinden van goedkoop tot duur.

hoeijen

Super goed ervaren

Maggie Janssen

Goede en snelle levering , supermooie kwaliteit

De Bruin

Keurig besteld en geleverd.

WU

Bij aankomst van meubels moest eerst alles betaald worden voordat de meubels naar binnen gebracht werden, dit geeft een zeer wantrouwend gevoel. ADVIES, Geef bij verkoop duidelijke informatie, want... Bij aankomst van meubels moest eerst alles betaald worden voordat de meubels naar binnen gebracht werden, dit geeft een zeer wantrouwend gevoel. ADVIES, Geef bij verkoop duidelijke informatie, want Uw bezorgers kunnen daar niets aan doen.