Goede service en hele aardige medewerkers. De bank is precies geworden zoals wij wilde!
John Visser
Dikke prima !
Familie.vd Wijst
Oss
Celine
Fijne winkel met vriendelijk personeel! Ophaal momenten lastig ivm werk
Woonsquare oss
Zeer slecht bedrijf!!! Mensen koop niks bespaar je geld want is weg gegooid geld. Heel lang moeten wachten op onze bankstel. Na ongeveer 15 weken hebben we zelf gebeld wat de status van de levering...Zeer slecht bedrijf!!! Mensen koop niks bespaar je geld want is weg gegooid geld. Heel lang moeten wachten op onze bankstel. Na ongeveer 15 weken hebben we zelf gebeld wat de status van de levering is. Met pijn en moeite afspraak gemaakt voor de levering. Ivm Corona smoes hebben ze het op straat afgeleverd. Na ontvangst uitpakken blijkt dat de poten van de bankstel ontbreken. En daarnaast de ingang voor poten onder de bank niet geboord gebruiksklaar gemaakt waren. Overal zag je deuken. Splinter nieuw bank moest gerepareerd worden ze wouden het niet compleet nieuw vervangen of wij konden ons geld niet terug krijgen. Helaas door overmacht moeten accepteren is de bankstel gerepareerd met de tijd zouden de deuken na gebruik weg gaan, maar helaas na een jaar later zie je de lelijke deuken nog steeds. Meerdere keren klacht ingediend telefonisch contact gehad, maar ze nemen je absoluut niet serieus en pakken niets op. Het is een bedrijf die tot verkoop professioneel aardig lief is totdat je problemen ervaart of tot levering komt. Dan zijn ze niet te bereiken willen ze niets meer voor je betekenen. Zeer maar dan ook een zeer slecht bedrijf! Ik snap niet dat zo een bedrijf nog bestaat!
Woonsqaure Oss
Verschikkelijke service
Tem
Na veel zoeken naar een bankstel, kwam ik uiteindelijk bij Woonsquare in Oss terecht. Ik werd goed ontvangen en de medewerker begon goed mee te denken, gaf mij advies en de tijd om goed na te...Na veel zoeken naar een bankstel, kwam ik uiteindelijk bij Woonsquare in Oss terecht. Ik werd goed ontvangen en de medewerker begon goed mee te denken, gaf mij advies en de tijd om goed na te denken en de juiste kleur uit te kiezen. Nadat ik de bankstel en de juiste kleur had gekozen, heb ik direct de bestelling geplaatst. En hij was eerlijk over de levertijd. Zoals afgesproken werd de bankstel netjes bij mij thuis afgeleverd en in elkaar gezet door de medewerkers van Woonsquare. De bankstel is nog mooier dan ik me had voorgesteld en past mooi in mijn huis.