Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Meerman

Goed advies, geen opdringerige adviseur, duidelijke uitleg van alle mogelijkheden, ook mbt levertijd; bezorgen/leveren nvt

Kiran Bekking

Netjes en snel geholpen.

Henny Bertrand

Vriendelijke personeel altijd bereid om mee te denken naar oplossingen.

Miadenyigba

Ik ben tevreden

Richard Brands

Nette ontvangst, goede uitleg

M. Smeenge

In een woord prima

Jansen

Geheel nieuwe woonkamer gekocht. Incl bankstel geleverd begin dec 2019. Eind mei een klacht gezonden over de bank. Geen enkele reactie 29sept weer een Mail erheen. Nu iemand komen kijken.... Geheel nieuwe woonkamer gekocht. Incl bankstel geleverd begin dec 2019. Eind mei een klacht gezonden over de bank. Geen enkele reactie 29sept weer een Mail erheen. Nu iemand komen kijken. Bovenste schuimrubber laag rolt op. Dan belletje. Kan u hem brengen. Kost u 750€ om te repareren. Ons huishouden bestaat uit ouder echtpaar. Nu begrijp ik de kado aanbiedingen anders raak je daar niks kwijt Was ook zeker onze laatste keer en beveel zo ook zeker niet aan

n.v.t

Goed advies gehad over de keuze van over de keuze van onze bank vakkundige en vriendelijke medewerkers die meedenken en goede afspraken voor de bezorging die ondanks de corona crisis vlekkeloos is... Goed advies gehad over de keuze van over de keuze van onze bank vakkundige en vriendelijke medewerkers die meedenken en goede afspraken voor de bezorging die ondanks de corona crisis vlekkeloos is verlopen
bij een volgende aankoop zal ik ongetwijfeld hier weer terug keren absoluut

S.Simson

Goed,er kwam gelijk een medewerker naar mij toegelopen.