Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Bianca

Supergoed geholpen. Bank was precies naar onze wens. Zit heerlijk en ziet er mooi uit. Levering was top, zou ongeveer 12 weken duren maar na 7 weken hadden wij de bank binnen staan. Dik tevreden!

Ribicic

Heel fijne winkel

Jacobs

Goede service en hele aardige medewerkers. De bank is precies geworden zoals wij wilde!

van den luitgaarden

Heel goed en fijne behandeld

Monique Venema

Ik heb weer een goede ervarin met woonsquare. Goede kwaliteit, vriendelijk en goede service

Wim

Wij wilden bij Woonsquare Almere een eethoek met stoelen, een bankstel en een tv meubel kopen. Tijdens het overeenkomen over de prijs werden wij zeer arrogant en als een stel dom oren behandelt die... Wij wilden bij Woonsquare Almere een eethoek met stoelen, een bankstel en een tv meubel kopen. Tijdens het overeenkomen over de prijs werden wij zeer arrogant en als een stel dom oren behandelt die op een koopje uitwaren. Nu veel goedkoper geslaagd , vriendelijk en als normale mensen behandelt bij de concurrent. €25 minder bezorgkosten. Deze meneer de bedrijfsleider van Woonsquare vergeet dat wij hem niet niet nodig hebben, hij ons wel. De aanbieding van 21% btw korting was volgrns de verkoper nog maar 1 dag geldig tot zaterdag 15 mei. Zojuist de nieuwe folder ontvangen en de btw korting loopt nu nog tot 24 mei. Agresieve verkopers en oplichters. Andere woorden heb ik er niet voor. Mijden die zaak.

W van de pol

Als zeer goed

Zwingli Visser

Very professional once assisted

Van alphen

Goed advies en hulp in de showroom echter wat daar afgesproken wordt is niet helemaal over een met de bezorg wijze. Alles zou uit gepakt en in elkaar gezet worden, maar zodra het binnen stond waren... Goed advies en hulp in de showroom echter wat daar afgesproken wordt is niet helemaal over een met de bezorg wijze. Alles zou uit gepakt en in elkaar gezet worden, maar zodra het binnen stond waren de bezorgers vertrokken voor dat je met je ogen had gesnipperd. Jammer heel jammer

Peter D.

Uiterst vriendelijk geholpen. Hadden oog op drie type eetkamerstoelen, die verspreid in de winkel stonden. Deze werden door de verkoopster bij elkaar aan één tafel gezet om uit te proberen. Daarbij... Uiterst vriendelijk geholpen. Hadden oog op drie type eetkamerstoelen, die verspreid in de winkel stonden. Deze werden door de verkoopster bij elkaar aan één tafel gezet om uit te proberen. Daarbij nog voorzien van koffie en thee. Helemaal perfect.