Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Peter van Vuurde

Zeer prettige winkel enorm veel
Keus en prima geholpen door aardige verkoopster , ze liet ons ff alleen en ging koffie halen , zeer goed geholpen, ga zo door

M. van Kralingen

Zeer uitgebreid en gedegen geïnformeerd voorafgaand aan de verkoop. Vervolgens goede communicatie in verband met afhandeling en bezorging. En bezorgers die alles uit de kast hebben gehaald om het... Zeer uitgebreid en gedegen geïnformeerd voorafgaand aan de verkoop. Vervolgens goede communicatie in verband met afhandeling en bezorging. En bezorgers die alles uit de kast hebben gehaald om het bankstel op de juiste plek in de woonkamer te installeren. Grote klasse!

Annelies Buizer

Vriendelijke ontvangst
Mooi en goede uitleg
Denken ook echt met je mee
Aflevering verloopt precies volgens afspraak
Bellen netjes wanneer ze er ongeveer zij.

Ria Kuipers-Andrea

Mijn ervaringen met Woonsquare zijn goed. De verkoper uit Nieuwegein, de heer Richard Zijp heeft ons destijds goed geholpen. Toen de meubels kwamen, bleek de eettafel een nare beschadiging te... Mijn ervaringen met Woonsquare zijn goed. De verkoper uit Nieuwegein, de heer Richard Zijp heeft ons destijds goed geholpen. Toen de meubels kwamen, bleek de eettafel een nare beschadiging te hebben. Dankzij de nazorg van Richard Zijp komt er 15 sept een nieuwe voor terug

Willemsen

Erg leuk geholpen

Fam. Rooster - Texel 240 - Utrecht

Prima!! Zeer tevreden.

Jessica L

Nu wel tevreden met de bezorging, recent voor de 2 de keer een bank besteld bij woonsquare de eerste keer ging wat moeizaam ivm Carona qua levertijd en bezorging. Nu de 2e keer was er maar een... Nu wel tevreden met de bezorging, recent voor de 2 de keer een bank besteld bij woonsquare de eerste keer ging wat moeizaam ivm Carona qua levertijd en bezorging. Nu de 2e keer was er maar een uitloop van twee weken en de bezorging was ook heel anders dan de eerste keer die mannen hadden er niet heel veel zin in.

Nu vandaag bij de 2de bezorging twee top bezorgers die mij een WOW moment bezorgde die netjes de bank naar binnen brachten,uitpakte en controleerde op beschadigingen en daarna mocht ik het rest bedrag pinnen ook namen ze al het verpakkings materiaal weer mee. Een compliment voor deze twee bezorgers van route 6 die weten wat service is :)

Van den Berg

In de winkel werden we erg goed geholpen. Verschillende banken kunnen proberen en netjes van koffie met gebak voorzien #HeelFijn. Verkoper nam alle tijd voor ons en beantwoordde onze vragen. De... In de winkel werden we erg goed geholpen. Verschillende banken kunnen proberen en netjes van koffie met gebak voorzien #HeelFijn. Verkoper nam alle tijd voor ons en beantwoordde onze vragen. De bezorging was wat minder omdat de bezorgers vooral aan het klagen waren of het meubelstuk wel binnen kon komen, waarbij wij zelf moesten meehelpen tillen.

Van Doorn

Op zich helemaal goed, alleen toen de meubels gebracht waren was het niet de gooede hooker, ik had een andere aangewezen en de verkoper heeft iets anders opgeschreven, wij zijn daar wel mee akkoord... Op zich helemaal goed, alleen toen de meubels gebracht waren was het niet de gooede hooker, ik had een andere aangewezen en de verkoper heeft iets anders opgeschreven, wij zijn daar wel mee akkoord gegaan , niet wetend dat het verkeerd was. Wij wilden hem omruilen voor een stoel en dat kan niet want jullie nemen geen geleverde meubels terug, en dat valt me erg tegen.