Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Fisscher

Goede service ben zeer tevreden

Bakker

Grote sortering.prettig personeel.niet opdringerig.!

Keklikci

Zeer tevreden

Ruud Veer

Klantvriendelijk, de verkoper gaf ons deskundig advies en nam daar ruim de tijd voor. Veel keus in de showroom, mooie meubels tegen scherpe prijzen.

De verkoop en aandacht in de winkel was heel goed. Helaas ging het helemaal mis toen de mannen kwamen bezorgen. Ze hebben de kast over onze gloed nieuwe pvc vloer gesleept naar de plek, Na... De verkoop en aandacht in de winkel was heel goed. Helaas ging het helemaal mis toen de mannen kwamen bezorgen. Ze hebben de kast over onze gloed nieuwe pvc vloer gesleept naar de plek, Na herhaaldelijk roepen van mijn man dat het niet goed ging. stond hij op zijn plek. Werkelijk bijna alle tegels van onze pvc vloer zijn beschadigd. 1 van de bezorgers schrok er van en gaf aan dat wij contact op moesten nemen met de klantenservice van woonsquare om de schade te regelen. Nu is het dus zo dat woonsquare tot de drempel bezorgd en dat alles wat er daarna gebeurd voor eigen risico is. Het komt er dus op neer dat de bezorgers alles wat ze kapot maken na de drempel niet hoeven te vergoeden. Dus hoeven ze blijkbaar nergens op te letten, immers, de schade is toch voor de klant zelf. Handig toch voor ze? Dus mensen let op, neem geen risico bij woonsquare. Kan een heel duur grapje worden.

Ed

Zijn zeer tevreden over onze aankoop, zijn prettig geholpen door medewerkster. Ook wat kleuren betreft hebben we eerlijk en goed advies gehad. Toen we weggingen, waren we gewoon blij met onze... Zijn zeer tevreden over onze aankoop, zijn prettig geholpen door medewerkster. Ook wat kleuren betreft hebben we eerlijk en goed advies gehad. Toen we weggingen, waren we gewoon blij met onze aankoop...

pannekoek

Je wordt netjes geholpen

Ik een alleenstaande vrouw van 68 jaar dacht 2 kasten en een tafel gekocht te hebben, maar het blijken pakketten te zijn die je zelf in elkaar moet zetten. Dit is beslist niet in het verkoopgesprek... Ik een alleenstaande vrouw van 68 jaar dacht 2 kasten en een tafel gekocht te hebben, maar het blijken pakketten te zijn die je zelf in elkaar moet zetten. Dit is beslist niet in het verkoopgesprek vertelt.( waren met 2 personen).
Bij navraag werd mij meegedeeld dat de kosten hoog zijn beginnende bij € 90.- voorrijkosten DE BOUWPAKKETTEN waren nog niet eens geleverd. En dan kwam er nog een bedrag van rond de €250.- bij. Jammer dat het zo moest gaan want met het bankstel ging alles perfect.
W.Lepelaar

Lammertink

Prima uitleg door verkoper ,en goed afhandeling via service bureau voor bezorging .