Zeer vriendelijk en prettig geholpen bij Woonsqure in Amersfoort
A de vroom
De levering duurde erg lang 16 weken
Christina van der Palm
We werden leuk ontvangen, je krijgt een lekker kopje koffie met gebakje. Erg blij met onze nieuwe bank.
pierr3
Precies zoals wij het wilde
Hiskes
Ik ging gewoon even naar binnen bij woonsquare. Ik had een nieuwe bank nodig . Was al bij andere winkels geweest . maar kon niets vinden .Maar daar stond de bank die ik in mijn hoofd had .precies de...Ik ging gewoon even naar binnen bij woonsquare. Ik had een nieuwe bank nodig . Was al bij andere winkels geweest . maar kon niets vinden .Maar daar stond de bank die ik in mijn hoofd had .precies de goede kleur en maat .En zeker de prijs .
Verbeek
Oke
Fred Wildeman
Een prima ervaring, gastvrij personeel met goede voorlichting !
Lianne Verhoek
Goed geholpen. Ontspannen en gezellige medewerkers. En ook helemaal blij met onze nieuwe tafel!
Vincent ter Weele
Erg positief! De bank en de twee stoeltjes waren snel geleverd (nog eerder dan verwacht). Handig magazijn in Almere zo dicht bij de snelweg; personeel dat middels steekkarretjes en een lopende band...Erg positief! De bank en de twee stoeltjes waren snel geleverd (nog eerder dan verwacht). Handig magazijn in Almere zo dicht bij de snelweg; personeel dat middels steekkarretjes en een lopende band de meubels van de eerste verdieping naar de begane grond brengt. Helpen zelfs met inladen indien dat nodig was geweest. Vriendelijk en behulpzaam overall. Volgende meubels zullen mijn vriendin en ik (en ook andere familieleden) vanaf nu bij jullie halen, dat beloof ik. Erg blij mee!