Prima service, vooral de jongens die bezorgde, hoekbank werd netjes in elkaar gemonteerd , super service
Lin
We zijn erg goed geholpen in de winkel! En we hebben de banken inmiddels binnen en zijn erg tevreden! Zit enorm lekker!!
Mw Hakkers
Een goede ervaring
Amersfoort
Zeer tevreden correct behandeld in Amersfoort hulpvaardig en vriendelijk kan iedereen aanbevelen daar te kopen ook de aflevering was goed behulpaam
westhof
Zeer tevreden
Sok
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend
Bakker
Hele goede service! Aardige, niet opdringende verkoper. Geeft je rustig de tijd( nachtje) om erover na te denken. Super levering! Heel fijn dat het mogelijk is om aan te geven, wanneer ie...Hele goede service! Aardige, niet opdringende verkoper. Geeft je rustig de tijd( nachtje) om erover na te denken. Super levering! Heel fijn dat het mogelijk is om aan te geven, wanneer ie gebracht kon worden. Kortom top service
Johan Visser
Leuk bedrijf met mooie meubels
Patrick
Uitstekend
Tijmen
Leuk geholpen in de winkel in A'foort. Eerder geleverd dan gepland en de bank is ook nog leuk ook.