Tevreden; goede uitleg bij de aankoop door een vriendelijke verkoper. Door bezorgers snel en vakkundig gemonteerd en op de plaats gezet.
Meijberg
Zeer goed
T.M. Rusthoven
We zijn heel goed geholpen
H
Kwaliteit en een goed advies
Lok
Een hele goede ervaring. Je wordt er fijn en vlot geholpen. Heel veel keus
Ton en Anneke de Bruijn
Hele vriendelijke verkopers en erg behulpzaam met advies
Hans Schenkel
Op een zaterdag een bezoek gebracht bij woonsquare, waren we nog nooit geweest. Bij binnenkomst zagen we eigenlijk “onze” bank al. Verschillende banken gezien en geprobeerd en weer bij de eerste...Op een zaterdag een bezoek gebracht bij woonsquare, waren we nog nooit geweest. Bij binnenkomst zagen we eigenlijk “onze” bank al. Verschillende banken gezien en geprobeerd en weer bij de eerste aangekomen. Bij het proefzitten koffie met gebak gekregen. Aardige verkoper met wie we al snel tot overeenstemming konden komen. Na 8 weken is de bank geleverd naar volle tevredenheid. Hopen dat we lang plezier mogen hebben van onze 2 en 2,5 zitter.
Zambrano
Nieuwegein
Goos
Verschrikkelijk slecht, een bank gekocht en oprijd geannuleerd ivm corona en hebben de helft van de bank alsnog moeten betalen omdat ze een incasso erachteraan gestuurd hebben.
joke kuchler
Fijn als je binnenkomt dat je niet direct op je huid wordt gezeten , maar op het moment dat je vragen hebt er alle tijd wordt genomen om je te woord te staan en te adviseren , uiteindelijk een mooi...Fijn als je binnenkomt dat je niet direct op je huid wordt gezeten , maar op het moment dat je vragen hebt er alle tijd wordt genomen om je te woord te staan en te adviseren , uiteindelijk een mooi bankstel gevonden met aanpassingen in kleur en opstelling , geleverd en gemonteerd zoals afgesproken , wij zijn erg tevreden van zowel de medewerkers ven de showroom als de van mannen die het bankstel keurig hebben neergezet