Gisteren zijn de bank en fauteuil geleverd, zeer tevreden!!!
Kouters
Bankstel is goed bezorgd. super netjes verpakt om beschadiging te voorkomen. vriendelijke bezorger.
wens ik niet te geven
Afspraken niet nagekomen en beschadegingen aan levering , we wachten op reaktie en voelen ons bedrogen zou er niet meer kopen of aanbevelen
bulkmans
Goede service
Van Bouwel Alain
Heel vriendelijke mensen en paraat om met uitleg te geven. En zeker behulpzaam.
Jo Weyn
Op de administratieve afdeling weten ze niet dat de pin automaat wel werkt in Belgie. Als wij hoervan kunnen gebruiken moeten jullie chauffeurs niet met zoveel geld op zak rondrijden en is veiliger...Op de administratieve afdeling weten ze niet dat de pin automaat wel werkt in Belgie. Als wij hoervan kunnen gebruiken moeten jullie chauffeurs niet met zoveel geld op zak rondrijden en is veiliger voor hen.
Voorlichting en aankoop prima Bij bezorging slecht geluimd en onvriendelijk jongmens dat bij elke vraag alleen maar op de leveringsvoorwaarden wees. Dit ondanks zijn behulpzame...Voorlichting en aankoop prima Bij bezorging slecht geluimd en onvriendelijk jongmens dat bij elke vraag alleen maar op de leveringsvoorwaarden wees. Dit ondanks zijn behulpzame (ouderer) collega waarvoor hulde.
De Rooij
Prettige service,goede aflevering.
Rien Machielsen
Een woord : Goed
Hans v Gerven
Zeer goeds de vierde maal al dat ik daar koop prima shop en goed behandeld