Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

mulkens

Snelle levering en vriendelijk personeel

J.M.G. Heutmekers.

Mooie kwaliteit meubels en goede bezorging !!!

Juul Stokbroekx

Ik heb goede ervaringen met Woonsquare, behalve het feit dat ik 5,5 maand heb moeten wachten op mijn meubels. Natuurlijk komt dat ook door corona. Der bezorgers hebben ook het karton- en plastic... Ik heb goede ervaringen met Woonsquare, behalve het feit dat ik 5,5 maand heb moeten wachten op mijn meubels. Natuurlijk komt dat ook door corona. Der bezorgers hebben ook het karton- en plastic afval meegenomen, wat erg fijn was, want er komt een berg verpakkingsmateriaal van af!

Zaiti

Heel goed, maar wel een duurdere koop dan nodig was. Het bankstel was een paar dagen later afgeprijsd, maar woonsquare wilde er niks van weten om ons korting te geven. Ook niet toen de levering... Heel goed, maar wel een duurdere koop dan nodig was. Het bankstel was een paar dagen later afgeprijsd, maar woonsquare wilde er niks van weten om ons korting te geven. Ook niet toen de levering langer duurde dan verwacht, we hebben 6 maanden gewacht.

Leonie

Ontzettend slechte ervaring!

Bemelmans

Goede en prettige service.

p.kwakkelaar

Goederaad en afhandeling bij dekoop van ons banstel

cox

Positief; keurig op tijd gebeld en bankstel afgeleverd

Nicolai

Verkoop ging heel vlot, levering ging heel traag. Slechte informatievoorziening.