Bereikbaarheid showroom
Collectie meubelen

van delft

Onze ervaring was zeer goed oftewel een 9 waard

Anton en Tiny Drijver

Hartelijke ontvangst in de showroom met een kopje koffie. We konden daarna vrij rondlopen!
Na een keuze gemaakt te hebben hebben ze ons goed geholpen met de opstelling va n de boekband. Inmiddels genieten wij ervan!

Wesley Schenk

Beste woonsquare,

Beste woonsquare,

Ik heb een boxspring 200 x 180 bij jullie gekocht. In de showroom stond een ruime keuze om proef te liggen. Er was een verkoper die vrij snel advies kwam geven, wat ik erg fijn vond. Hij gaf de keuze opties die er waren aan zodat ik de juiste configuratie voor mij kon samenstellen. Er werd verteld dat het bed tussen 4 en 6 weken geleverd zou worden. Na 9 weken heb ik zelf contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker vertelde mij dat het bed net binnen was. We hebben toen gelijk een afspraak gemaakt. Helaas kon het niet na werktijd of in het weekend bezorgd worden dus moest ik vrij nemen. Bij de levering ontbrak de topper, deze stond wel op de bestelbon. Om niet nog een dag vrij te moeten nemen ben ik akkoord gegaan om de topper af te halen in het filiaal in Bergen op Zoom aanstaande vrijdag. Verder is de kwaliteit van het bed wat ik had verwacht.

Wesley Schenk

Lange levertijd. Zelf moeten bellen, daarna pas afspraak kunnen maken. Tijdstip van levering hoor je pas op de dag zelf. En eerst betalen voordat de bank uit de wagen komt. Niet echt... Lange levertijd. Zelf moeten bellen, daarna pas afspraak kunnen maken. Tijdstip van levering hoor je pas op de dag zelf. En eerst betalen voordat de bank uit de wagen komt. Niet echt klantvriendelijk.

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer goede service . Zowel bij verkoop als bij ophaling.

leen slabbekoorn

Alles is goed afgelopen

Prima verkoop en fijne bank, jammer dat we 6 weken extra hebben moeten wachten en er zelf achteraan moesten bellen.

Zonneveld

Geen communicatie, geen coulance, helemaal niks, alleen maar sorry, als er iets fout gaat!!!!! Levertijd veel langer als dat ze zeggen, niet eens een belletje, moet continu zelf bellen...wij zullen... Geen communicatie, geen coulance, helemaal niks, alleen maar sorry, als er iets fout gaat!!!!! Levertijd veel langer als dat ze zeggen, niet eens een belletje, moet continu zelf bellen...wij zullen er geen bank meer kopen!!!!

S.gecoglu

Nee ik ben niet te vreden want mijn bank is ongelijk... de houten poten raken de grond niet aan.. de beugels aan de binnen zijde zijn verkeerd gemonteerd waar door er het ongelijk is... al een... Nee ik ben niet te vreden want mijn bank is ongelijk... de houten poten raken de grond niet aan.. de beugels aan de binnen zijde zijn verkeerd gemonteerd waar door er het ongelijk is... al een melding van gemaakt en wacht op een service monteur