Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Mark

Wat een waardeloos bedrijf ! Een bank, 2 tafels, 4 stoelen, en een salontafel besteld. We hadden de bank al besteld. Ookal vonden we het heel onbeleefd dat de eigenaar van de zaak in Eindhoven... Wat een waardeloos bedrijf ! Een bank, 2 tafels, 4 stoelen, en een salontafel besteld. We hadden de bank al besteld. Ookal vonden we het heel onbeleefd dat de eigenaar van de zaak in Eindhoven constant met zijn telefoon aan het appen was terwijl hij ons hielp. We moesten door omstandigheden iets aan het formaat veranderen. Dat hadden we dezelfde week nog gedaan, dit was geen probleem in de winkel. Alleen de levertijd ging van 12 weken naar 16 weken.
Omdat mijn vrouw 16 weken na het bestellen van de bank moest bevallen hadden ze in de winkel gezegd dat ze in plaats van nog een kleine korting ook spoed konden maken. Super dan zou de bank er net optijd zijn voor de bevalling. Vanaf week 12 heb ik elke week een keer gebeld voor de status van de bank. Maar aan de telefoon werd al gezegd dat ze geen spoed konden beloven omdat het volledig aan de leverancier ligt wanneer de bank komt. Vervolgens breek corona uit. Bij de klantenservice zeiden ze dat deze leverancier wel bleef leveren ondanks de Corona(dit werd later heel hard ontkent.) Uiteindelijk krijg 2 weken later telefoon dat de bank er is,(18 weken na bestelling) Mooi dan kan hij zo snel mogelijk geleverd worden. (Dacht ik dus want ze hadden spoed beloofd.) Vervolgens gaat het nu nog 10 dagen duren voor ze leveren. Dat is dan uiteindelijk 20 weken na de datum van het bestellen van de bank. Ben benieuwd hoelang de tafels en stoelen op zich gaan laten wachten. Ook wordt hij maar tot de deur geleverd.
Mijn vrouw is inmiddels bevallen maar heeft nog steeds geen bank waar ze lekker met de kleine op kan gaan liggen. Er werd ook totaal niet mee gedacht door de klantenservice en op een tegenprestatie van heel het ongemak hoeven we ook niet te rekenen.

Verhees meemortel 44 Budel

Zeer goed

Visser

In februari zijn wij bij woonsquare geweest en hebben we een complete inrichting voor de woonkamer aangeschaft. Volgens de verkoper was de normale levertijd 8-12 weken, maar hij zou ervoor zorgen... In februari zijn wij bij woonsquare geweest en hebben we een complete inrichting voor de woonkamer aangeschaft. Volgens de verkoper was de normale levertijd 8-12 weken, maar hij zou ervoor zorgen dat er spoed op de bestelling kwam, waardoor de levertijd 4-6 weken zou bedragen. Op de koopovereenkomst staat een levertijd van 20 weken, maar volgens de verkoper is dit omdat zij de levertijd ruim aan moeten geven en dat is niet de levertijd waar we vanuit moeten gaan.

Ondertussen zijn we bijna 12 weken verder en het blijkt dat de levertijd echt 20 weken is. Als je ze belt, krijg je een chagrijnige medewerker aan de lijn die eigenlijk gewoon zegt dat je ontzettend stom bent geweest om te tekenen voor die 20 weken levertijd. De verkoper heeft gewoon tegen ons gelogen over de levertijd, omdat hij wist dat wij de aankoop niet hadden gedaan als we wisten dat het 20 weken zou duren. Verder wordt er niets gedaan om je enigszins tegemoet te komen. Nu maar hopen dat de meubels over 2 maanden dan toch echt binnen zijn...

J. Luckassen

Het was heel goed geregeld, ondanks het coronavirus mochten de mannen die mijn bank kwamen brengen, die toch naar binnen brengen!! Omdat ik alleenstaand ben en ziek ben (longkanker heb).
Dus...
Dus mijn ervaring was Super!! Hartelijk dank, ik zal dit niet snel vergeten!!!

Johan

Alles goed maar het thuisbrengen van mijn meubels zorgde voor veel krassen en beschadigingen op mijn nieuwe eikenhouten vloer van 4 weken oud.

Fam. v.d. Tillaart

We zijn uitstekend geholpen nadat we vrij mochten rondkijken. De koffie met gebak smaakte uitstekend. De verkoper maakte er een leuke ervaring van. Jammer dat de bestelling i.v.m. corona aan de... We zijn uitstekend geholpen nadat we vrij mochten rondkijken. De koffie met gebak smaakte uitstekend. De verkoper maakte er een leuke ervaring van. Jammer dat de bestelling i.v.m. corona aan de voordeur afgeleverd werd.

Bogers

Aankoop en levertijd zijn super. alleen door Corona (terecht) wordt de bank niet in elkaar gezet zoals afgesproken bij de aankoop.
Bank is dinsdag geleverd en moeten via een servicemelding...
Bank is dinsdag geleverd en moeten via een servicemelding wachten op een antwoord. Zelf lukt het ons niet om de bank te monteren.
dit is jammer.

Van boxtel

Goede servies en vriendelijk geholpen in showroom

Theo Willemsen

Goed aanbod, vriendelijke sfeer en kennis van zaken