Bereikbaarheid showroom
Showroom
Collectie meubelen

R van den hoogen

Netjes en volgens afspraak

De winkel in Oss waar wij onze meubelen gekocht hebben .
Zijn ze heel vriendelijk personeel
Hebben allemaal zo'n beetje pech met de nieuwe dressoir daar zijn veel kapot in de doos De winkel in Oss waar wij onze meubelen gekocht hebben .
Zijn ze heel vriendelijk personeel
Maar wordt nu opnieuw gebracht
Op dat we niet lang moet wachten

Weber

Goede ontvangst:kon eerst rustig rondkijken en daarna op verzoek hulp en uitleg krijgen

Frank

Mooie collectie meubels, helaas niet alles in de showroom aanwezig. Maar bij levering erg tevreden met het voorstel van de medewerker. Alles in goede staat geleverd, eindmontage ging prima. In de... Mooie collectie meubels, helaas niet alles in de showroom aanwezig. Maar bij levering erg tevreden met het voorstel van de medewerker. Alles in goede staat geleverd, eindmontage ging prima. In de winkel is er nog aardig wat vam de 1e prijs afgehaald, dus dat was erg prettig. Ik heb een complete woonkamerset in één keer besteld en ben erg tevreden. Levering duurde wel wat langer dan verwacht, maar dit was voor mij niet zo'n probleem.

Prettig en goede, snelle service.

A van Bergen

Bij de vestiging in Oss geweest voor een bank. Vakbekwame verkoper uitgebreid gesprek genoten en later terug gekomen omdat de maatvoering anders bleek te zijn. Dit met de zelfde verkoper goed... Bij de vestiging in Oss geweest voor een bank. Vakbekwame verkoper uitgebreid gesprek genoten en later terug gekomen omdat de maatvoering anders bleek te zijn. Dit met de zelfde verkoper goed opgelost en later zelfs met kantoor kunnen regelen dat de bank thuis afgeleverd werd. Prima service !!

Een warm welkom met persoonlijk tintje! geduldige uitleg, alle tijd. En er zou een taartje klaarstaan bij aanbetaling 2 dagen later. En wat denk je, dit was ook nog zo! Dus mensen van het woord. Een warm welkom met persoonlijk tintje! geduldige uitleg, alle tijd. En er zou een taartje klaarstaan bij aanbetaling 2 dagen later. En wat denk je, dit was ook nog zo! Dus mensen van het woord.
De meubels vinden we nu nog leuker thuis, dan we ze in de winkel al vonden.
Bedankt verkopers, en bezorgers. Hard gewerkt om ze netjes gemonteerd bij ons te laten. En dat met 36 graden.

John Uijen

Je moet er met je verstand goed bij blijven, bij de aan koop.
het bezorgen gebeurd netjes en vriendelijk.
Mooie winkel met ruime keuze.