Wij zijn heel tevreden,correct geholpen in de showroom en de bezorging was heel netjes! Heel vriendelijk personeel!
Rick Rombouts
Mango houten meubels besteld, geweldig geholpen in de winkel. Meubels waren paar weekjes te laat in het magazijn door de corona, maar dit is met excuses keurig laten weten en heb niet heel lang...Mango houten meubels besteld, geweldig geholpen in de winkel. Meubels waren paar weekjes te laat in het magazijn door de corona, maar dit is met excuses keurig laten weten en heb niet heel lang hoeven wachten. Ook met ophalen keurig geholpen met inladen van de meubels. Al met al erg te vrede over de meubels en de service.
Familie Durinck
Verkopers niet opdringerig , laten je eerst zelf op je gemak rondkijken , daarna prima relaxt geholpen.
Schuller
Tot zover, prijs goed, winkel goed. Verkoper goed, tijd van levering goed eerder dan verwacht. Ik heb wel een puntje ik koop wel een bed maar geen bouwpakket heb dus zelf het bed in elkaar moeten...Tot zover, prijs goed, winkel goed. Verkoper goed, tijd van levering goed eerder dan verwacht. Ik heb wel een puntje ik koop wel een bed maar geen bouwpakket heb dus zelf het bed in elkaar moeten zetten met slechte instructie hoe dit tedoen. Hier was ik niet echt blij mee.
Niet verplicht
Tot de bezorging alles goed daarna niet
Lindsey Koomson
Mooie kwaliteit!!
mart coenen
Oosterhout
A van Leening
Meubels zijn heel mooi ,maar er was een doos heel erg beschadigd waar door er een plank kapot is We hebben een mail en foto gestuurd maar vooralsnog geen reactie gekregen Hoop snel dat...Meubels zijn heel mooi ,maar er was een doos heel erg beschadigd waar door er een plank kapot is We hebben een mail en foto gestuurd maar vooralsnog geen reactie gekregen Hoop snel dat het wordt opgelost
a. maxfield de kat
Fijne zaak word leuk ontvangen goed geholpen
Tj.monster
Leuke winkels goed assortiment,vriendelijke medewerkers