Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Lin

Ik ben erg prettig geholpen en heb de bank die ik mooi vond geheel naar eigen wens kunnen bestellen. Veel stofkeuze en een goed advies.
Ik heb de bank inmiddels ruim een week in bezit en ben...
Ik heb de bank inmiddels ruim een week in bezit en ben er erg blij mee. Hij zit goed en ziet er heel mooi uit.
Kortom, ik ben een heel tevreden klant!

hans

Heel erg prettig geholpen
goed advies
vandaag toevallig gebeld voor een extra zitting voor aan onze nieuw gekochte bank vorige week
netjes te woord gestaan,
morgen gaan we...
Heel erg prettig geholpen
goed advies
netjes te woord gestaan,
morgen gaan we weer langs voor verdere afhandeling
zou zeker andere aanraden om je meubelstuk daar zeker te kopen

Vriendelijke medewerkers, mooie producten. Levertijd vonden we wel lang

Wij zijn goed geholpen.
de verkoper heeft zijn best gedaan.
chappeau

Stalenhoef

Wij hebben een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Zitten nu al 17 weken op een bank te wachten. Gaat waarschijnlijk nog twee weken duren. Elke keer dat je belt wordt er gezegd volgende... Wij hebben een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Zitten nu al 17 weken op een bank te wachten. Gaat waarschijnlijk nog twee weken duren. Elke keer dat je belt wordt er gezegd volgende week......
Terugbellen kan niet dezelfde dag maar na 4 dagen krijg je een keer antwoord. Zeer slechte klantenservice.
Tijdens de koop werd er gezegd 5/6 weken leveringstijd. We zetten wel 8/12 weken op de bevestiging maar is altijd eerder. Als je dit vermeld dan wordt er gewoon gezegd: "ja in de winkel tijdens de koop geven we de rooskleurigste leveringstijd"
Zeer slecht bedrijf. Wordt dus een leveringstijd van 20 weken, niet acceptabel. En van enige tegemoedkoming is geen sprake.

Alles naar wens verlopen

Uitstekend advies zonder dat ervan marketing dwang sprake is

We hebben een nieuw bankstel (2 en 3 zits) bij Woonsquare gekocht. Op 26 september is het bij ons geplaatst. Alles ziet er prima uit en de elektrische relax modus op onze 3 zits is heerlijk. We hebben een nieuw bankstel (2 en 3 zits) bij Woonsquare gekocht. Op 26 september is het bij ons geplaatst. Alles ziet er prima uit en de elektrische relax modus op onze 3 zits is heerlijk.
Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op rijd nagekomen.

Berry te Brake

Super fijne winkel met vriendelijk personeel

Nanda

Klantvriendelijk, biedt uw drinken aan, niet opdringer, geeft advies, ze nemen de tijd voor je.
Kortom dik tevreden, en aan te raden voor andere mensen.