Prima, keurige nette bezorging. De bezorgers zijn achterom gegaan. Stoel kon niet via de gang naar de woonkamer. Voor de bezorgers was dit geen probleem.
Goede sfeer, duidelijk en goed advies
Goede ervaring met aankoop en levering 6weken na aankoop dus alles lekker vlot verlopen grote klasse
Anne
Zag een mooie bank met een prachtige stof.Voor ons helaas aan de duurdere kant. Toen attendeerde de verkoper mij een type goedkopere bank met dezelfde stof. Samen onder het genot van een...Zag een mooie bank met een prachtige stof.Voor ons helaas aan de duurdere kant. Toen attendeerde de verkoper mij een type goedkopere bank met dezelfde stof. Samen onder het genot van een kopje koffie besproken wat onze wensen zijn. Ik ben superblij met deze prachtige bank en de fijne verkoop.
Harren
Zeer goed
Bank Verkoop
Theo Scherhage
Goed geholpen in de zaak en een nette aflevering
Tim en Anne Buter
Goede hulp met uitzoeken, wachttijd zoals afgesproken, bezorging meer dan correct....en super blij met onze nieuwe bank.
Zeer goed
Woonsquare
Uiterst positief. Vriendelijke verkoper. De bank kwam al een maand eerder dan gezegd.