Wij zijn netjes geholpen er werd goed mee gedacht over de indeling van onze nieuwe hoekbank. ook bij het afhalen werden wij netjes geholpen en sinds twee weken de bank in bezit die uiterst...Wij zijn netjes geholpen er werd goed mee gedacht over de indeling van onze nieuwe hoekbank. ook bij het afhalen werden wij netjes geholpen en sinds twee weken de bank in bezit die uiterst goed bevalt. tevens 6 nieuwe eetkamer stoelen waar wij ook zeer tevreden mee zijn.
Veldhuizen
Alles perfect
Adam Paulus
Ik ben prettig en vakkundige geholpen.
S.P. Koetsier
Dat vond ik heel fijn om daar wat te kopen en je wordt heel fijn geholpen.
David
Hele mooi showroom. Vakkundig en net personeel. Ruimte om een klein beetje af te dingen ;-).
Geleverd zoals verwacht, netjes in elkaar gezet en met een ruime tijdsindicatie.
Goede hulp in showroom. Alleen zoals voorgeschreven geen sms gehad met tijden van levering, telefonisch contact was niet mogelijk. Mail gestuurd, daarna volgende dag op levering zelf telefoon...Goede hulp in showroom. Alleen zoals voorgeschreven geen sms gehad met tijden van levering, telefonisch contact was niet mogelijk. Mail gestuurd, daarna volgende dag op levering zelf telefoon gekregen met levertijden.
Anita Vlaanderen
Prima geholpen. Fijne winkel goed personeel. Onze mooie bank en kast recent gekocht. Heel tevreden mee.