Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Gerard Som de Cerff

Uitstekend! Zowel het advies in de showroom, de prijs en de levering waren prima. Geen opdringerig gedoe maar gewoon een kundig advies wat paste bij onze wensen. De banken staan uitstekend in onze... Uitstekend! Zowel het advies in de showroom, de prijs en de levering waren prima. Geen opdringerig gedoe maar gewoon een kundig advies wat paste bij onze wensen. De banken staan uitstekend in onze woonkamer en we hopen er weer een lange tijd mee te doen!

Hans van Delen

Goed ervaring waarbij alle afspraken zijn nagekomen.

Stefan

Goede en duidelijk service, en mooie meubelen!

L. Van Zanten

Bij t kopen van de bank hebben we rustig rond kunnen kijken zonder opdringerige verkopers! Bij de keuze maken werd er mee gedacht. Mooie bank van kwaliteit , levering sneller dan gepland (6weken),... Bij t kopen van de bank hebben we rustig rond kunnen kijken zonder opdringerige verkopers! Bij de keuze maken werd er mee gedacht. Mooie bank van kwaliteit , levering sneller dan gepland (6weken), goed ingepakt, super netjes. Klantenservice is ook super goed bereikbaar!
Top!

Marien

Heb hier een nieuwe hoekbank gekocht en ben erg tevreden over de voorlichting en de prijs. Ook de bezorgers waren professioneel en hebben de bank keurig geplaatst.

F. Scherrenberg

Prima bedrijf, goede meubels

G. van Leeuwen

We zijn ontzettend goed geholpen in de woonsquare. Verkoper luisterde heel goed naar onze wensen en kon ons direct aan een geschikte woonkamers helpen dat helemaal binnen ons budget paste. Niet je... We zijn ontzettend goed geholpen in de woonsquare. Verkoper luisterde heel goed naar onze wensen en kon ons direct aan een geschikte woonkamers helpen dat helemaal binnen ons budget paste. Niet je de producten door de strot duwen maar eerlijk en zonder fratsen helpen zo goed als het kan. Super blij met onze hoekbank met stoel en poef die heerlijk zitten!

G.Stokkentreef

Wij zijn bijzonder tevreden met onze aankoop .en levertijd was 8,5 week dus volledig volgens de verwachting .de bezorgers waren zeer correct en hebben onze hoekbank zeer snel geplaatst.

Danielle Thijssen

Geweldige ervaring goed atfies en met rust alles zamen gesteld en uitgezocht.
We kregen koffie met gebak.