Zeer aardige dame die alle moeite deed om ons het juiste product te verkopen. Helaas bij het afhalen van de bank ging het niet goed met verkoper Mark. Die was zeer onbeschoft en respectloos.
Sloot
Wat een service, we kregen koffie en gebak :-) We hebben goed advies gekregen ook tegen een borg staaltje mee naar huis gekregen om thuis te bekijken. Ook meteen de juiste maat kunnen opmeten....Wat een service, we kregen koffie en gebak :-) We hebben goed advies gekregen ook tegen een borg staaltje mee naar huis gekregen om thuis te bekijken. Ook meteen de juiste maat kunnen opmeten. Duidelijke instructie hoe de verdere afhandeling ging! Heel tevreden! We zullen ver in de toekomst zeker terug komen en de winkel nu al aanraden bij onze vriendenkring! Als tip ophalen van spullen een groter bord plaatsen waar jullie zitten. Nu was het even zoeken ;-)
R. Rienstra
Mooie showroom met veel aanbod. Het personeel neemt goed de tijd voor je en helpt je met het maken van de juiste keuze. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je aankoop middels mail en...Mooie showroom met veel aanbod. Het personeel neemt goed de tijd voor je en helpt je met het maken van de juiste keuze. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je aankoop middels mail en je wordt gebeld als je aankoop klaar staat om te worden opgehaald danwel bezorgt te worden. Wel vind ik het bezorg bedrag van €75.00 wel wat aan de hoge kant. Ik heb mijn bankstel dus zelf opgehaald, het gratis aanbieden van een aanhangwagen zou een mooie klantvriendelijke suggestie te zijn van mijn kant.
Hollenberg
Top ervaring. Mooie meubelen. Goed advies en perfecte bezorging.
G. Rijkhoff
Prima aflevering door de mannen.
Was erg goed zoals het moet
de Boer
Gezellig en zoals altijd zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de meubels. Wij zijn geholpen door die leuke Deense mevrouw.
Van Lierop
Goed advies, vriendelijke medewerkers, goede service en mooie banken.
Lamiae
Zeer en zéér slecht. Ze leveren slechte kwaliteit. En ze zijn heel duur. En ze zijn oplichters. Ze maken een rare berekening en je komt alsnog heel duur uit ondanks de korting
Zeer slechte ervaring. Een zeer slechte service. Geen aanrader.