Bereikbaarheid showroom
Showroom
8.2/10
Collectie meubelen

Peter Luisterburg

Goed geïnformeerd door verkoper.
Showroom goed gevorderd.

Tak

Kan ok nog even weinig over zeggen ten eerste waren mijn meubels 4 weken te laat en vervolgens zit er gewoon een gat onder in mijn spiksplinternieuwe bank ik heb inmiddels mijn klacht per mail... Kan ok nog even weinig over zeggen ten eerste waren mijn meubels 4 weken te laat en vervolgens zit er gewoon een gat onder in mijn spiksplinternieuwe bank ik heb inmiddels mijn klacht per mail doorgestuurd en een foto toegevoegd omdat ik per telefoon mijn klacht niet door kon geven wat ik ook al belachelijk vind want hoe doen de oudere mensen onder ons dat die niet met de pc overweg kunnen. Maar ik ben heel erg benieuwd hoe mijn klacht wordt afgehandeld en aan de hand daarvan zal ik mijn ervaring met Woonsquare nogmaals beshrijven

J.Adama

We werden leuk geholpen door meneer en luisterde ook goed naar onze wensen

Familie de Hond

We zijn heel tevreden over Woonsquaere!
We zijn goed en leuk geholpen, en de meubels zijn degelijk en staan keurig netjes in ons huis!

Hopmans

Aardig en behulpzaam personeel

T.Wijnings

Wel goed geholpen in de winkel, alleen werd de belofte van de folder niet nagekomen! Met grote letters inruilactie, maar helaas werd er niets ingeruild en ook geen geld voor onze oude bank,zoals... Wel goed geholpen in de winkel, alleen werd de belofte van de folder niet nagekomen! Met grote letters inruilactie, maar helaas werd er niets ingeruild en ook geen geld voor onze oude bank,zoals beweerd in de folder.
Dit viel ons erg tegen en we zullen dan ook niet gauw weer bij woonsquare iets kopen en zeker niet geloven wat in uw folder staat! Wij vinden dit een erg misleidende reclame en dat heb ik toendertijd ook gemeld aan het hoofdkantoor, maar helaas is er niets mee gedaan.
Deze misleidende folder bestaat nog steeds.

Goede ervaring alkes netjes geleverd en opgeruimd.

Goed geholpen in de showroom.
Helaas het inplannen van de bezorging ging moeizamer...

Prima, volgens afspraak ca. 10 weken na kopen geleverd.

Prettige en rustige ontvangst. Ik kreeg de ruimte en tijd om rond te kijken. De verkoopmedewerker dacht met me mee wat een goede kleur zou zijn. Ik mocht de kleurstalen mee naar huis nemen om daar... Prettige en rustige ontvangst. Ik kreeg de ruimte en tijd om rond te kijken. De verkoopmedewerker dacht met me mee wat een goede kleur zou zijn. Ik mocht de kleurstalen mee naar huis nemen om daar te testen wat het beste is.