Bankstel is Dinsdag bezorgd.Bezorgers kregen de 3 zits bank niet naar binnen.Na wat aanwijzingen van ons lukte het toch.Die oudere heer was echt onbeleefd.... Het bankstel is gelukkig heel mooi.
Chris Bessems
Correct geholpen door Danny in Woonsquare Heerlen. Levering volgens afspraak
Smeets
Slijpen
Aanschaf Bankstel
Nathalie
Super goed geholpen.
Petra
Bankstel werd als "bouwpakket"geleverd. De twee banken werden ingepakt neergezet. (met echt heel veel verpakkingsmateriaal) Ik moest ze zelf uitpakken en de poten eraan zetten. Dat was mij bij de...Bankstel werd als "bouwpakket"geleverd. De twee banken werden ingepakt neergezet. (met echt heel veel verpakkingsmateriaal) Ik moest ze zelf uitpakken en de poten eraan zetten. Dat was mij bij de aankoop niet verteld. Ik was extra naar deze winkel gegaan omdat ze adverteerde dat ze het oude bankstel meenamen. Ik kreeg zogenaamd toch de korting en mocht het bankstel zelf nog verkopen via marktplaats. (wat aardig !!) Ze brengen het echt heel mooi maar twee weken later kreeg ik de folder waar het bankstel instond en toen was het ineens vijfhonderd euro goedkoper !!
Rham stassen
Toppie service
Bart
Op dit moment is de ervaring nog niet positief. Allereerst heeft dit te maken met de communicatie vanuit de planning: dit contact is voortdurend vanuit mijn kant geweest. Vanuit Woonsquare...Op dit moment is de ervaring nog niet positief. Allereerst heeft dit te maken met de communicatie vanuit de planning: dit contact is voortdurend vanuit mijn kant geweest. Vanuit Woonsquare kwam er helaas ook geen belletje met de mededeling dat de afgesproken lever week, toch niet haalbaar zou zijn. Daar moest ik zelf maar achterkomen. De bestelde meubels werden dus een week later (14 weken na bestelling) geleverd.
Van de bestelde meubelen werden een tweetal meubels geleverd met een verkeerd onderstel. Een onderstel van een ander meubel was licht beschadigd.
Vooralsnog dus geen positieve ervaring met Woonsquare, maar mocht dit alsnog netjes worden opgelost door Woonsquare, dan schrijf ik uiteraard graag een positieve recensie.
De kwaliteit van de meubelen zijn overigens erg goed! Daar ben ik in ieder geval wél blij mee.
De ervaring in de Showroom, locatie Heerlen, ervaar ik overigens als bijzonder prettig! Daar heeft het absoluut niet aan gelegen.
Nancy
Na uren doorgebracht te hebben in de winkel, niet overeengekomen over de prijs en dat je dan uit de auto word gepraat om toch uiteindelijk over de prijs overeen te komen en je droom bank te kunnen...Na uren doorgebracht te hebben in de winkel, niet overeengekomen over de prijs en dat je dan uit de auto word gepraat om toch uiteindelijk over de prijs overeen te komen en je droom bank te kunnen kopen. Geweldig!!!