Helemaal top ! Zowel winkel, als expetitie, als bezorgind, keurig geholpen !
TTgroot
Ik was eigenlijk bij de buren, in Alkmaar S&F. Maar wat een verschil in klantvriendelijkheid, adviezen, benadering door verkopers. Een wereld van verschil. Ik ben dan ook heul erg tevreden over...Ik was eigenlijk bij de buren, in Alkmaar S&F. Maar wat een verschil in klantvriendelijkheid, adviezen, benadering door verkopers. Een wereld van verschil. Ik ben dan ook heul erg tevreden over Woonsquare. Ook over de bezorging geen klachten, 2 vriendelijke mannen die montage v/d bank als een goed afwerkt en mij achterlieten met goede adviezen over onderhoud v/d bank.
Jan en Annie Karman Heerhugowaard
Beste Woonsquare, Alle lof voor de perfecte afhandeling van onze aankoop! Voor zowel de uitleg ca bediening op de zaak als ook over de bezorging zijn we 100% tevreden! We wensen jullie verder...Beste Woonsquare, Alle lof voor de perfecte afhandeling van onze aankoop! Voor zowel de uitleg ca bediening op de zaak als ook over de bezorging zijn we 100% tevreden! We wensen jullie verder alle succes toe en hopen tot in lengte van dagen te kunnen genieten van de mooie fauteuils! Groeten, Jan en Annie Karman Heerhugowaard.
l a schagen
Heel goed geholpenfijne winkel en netjes afgeleverddik tevreden
Rick
Tijdens de aankoop van ons nieuwe leren 3.zits bank in Alkmaar zijn we goed voorgelicht over de div. mogelijkheden van kwaliteit van leer, zithouding en soorten banken. De afgesproken lev....Tijdens de aankoop van ons nieuwe leren 3.zits bank in Alkmaar zijn we goed voorgelicht over de div. mogelijkheden van kwaliteit van leer, zithouding en soorten banken. De afgesproken lev. tijd was zelfs nog ca 2 weken eerder geworden. Netjes uitgepakt uit beschermde plastic hoes, en op zijn plaats gezet in de huiskamer.De bank ziet er fantastisch uit. kleur perfect en het belangrijkste: zit en ligt geweldig.Een aanwinst waar wij heel tevreden familie, vrienden en kennissen mee kunnen ontvangen, en die adviseren ook zeker wat betreft de goede prijs. Note: ons 1e 2 en 3 zits bankstel aangekocht in Alkmaar bij Populiers en hebben hiervan ook heel lang plezier van beleefd.
Goed geholpen goed advies Thuis afgeleverd. Meteen in elkaar gezet en alle troep opgeruimd. Vriendelijke mensen
J wiegerinck
Voor de derde keer bij woonsquare nog geen 2 jaar geleden een nu sinds kort een stoel voor mijn man en veleden week tafeltjes,dus gaan wij atijd terug naar woonsquare prima bediening.
L.Pitstra
Erg prettig
Margot AAFJES
We waren heel blij met onze aankopen,als je al 45jaar getrouwd bent is of alles weer anders.
H, Aafjes
De familie H,Aafjes zijn zeer tevreden met het bankstel dat we hebben gekocht ,het staat prachtig bij de andere nieuwe meubels,