Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
8.2/10
Collectie meubelen

Het is vriendelijk personeel en goede bezorgers .

PM leloup

Wij zijn in bergen op zoom zeer netjes geholpen petje af
de servies was zeer goed .
De aflevering was niets aan te merken ze hebben zelf 3 keer gebeld dat ze er aan kwamen fantastisch...
Wij zijn in bergen op zoom zeer netjes geholpen petje af
de servies was zeer goed .
De aflevering was niets aan te merken ze hebben zelf 3 keer gebeld dat ze er aan kwamen fantastisch .
Kom er zeker weer.

jan leeuwesteijn

Hallo hier wil ik even melden dat als je er op het bankstel heeft gezeten dat er gelijk een put in komt.

We zijn zeker tevreden met uw bedrijf, alleen hadden we nog al wat problemen met het op redelijke tijd afleveren van de meubelen. Bij aankoop op 5 mei is ons verteld dat we hadden te rekenen op 10... We zijn zeker tevreden met uw bedrijf, alleen hadden we nog al wat problemen met het op redelijke tijd afleveren van de meubelen. Bij aankoop op 5 mei is ons verteld dat we hadden te rekenen op 10 tot 12 weken, dus maximaal 1e week augustus. Dan blijkt dat fabrieken tijdens (school)vakanties niet op tijd leveren (dressoir en tafelstoelen), wel fijn dat we het bankstel en de tafels geleverd kregen. Na de vakanties kregen we het dressoir geleverd, nog geen tafelstoelen. op 4 oktober (dus na 5 maanden) de tafelstoelen geleverd. Ondanks deze problemen vinden we uw bedrijf wat service betreft toch goed., extra leveringen en een ruime vergoeding voor de late levering tafelstoelen, dank voor de goede service.

Corrie

Service met betrekking tot levering/afhandeling order zeer slecht. Veel loze beloftes, vooral aan de telefoon.

Veel te hoge prijzen voor, eerlijk is eerlijk, wel mooie meubels maar een...

Veel te hoge prijzen voor, eerlijk is eerlijk, wel mooie meubels maar een zeer slechte (klanten)service!

Bereikbaarheid showroom lage score vanwege het feit dat contact via algemene klantenservice loopt en niet via filiaal van aankoop.

Vriendelijk en deskundig personeel

Goede uitleg maar vooral niet opdringerig Je kunt rustig je eigen keuze maken en rond kijken.

Vriendelijk en deskundig
Personeel