Bereikbaarheid showroom
Medewerkers/Verkopers
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Prettige verkoop medewerkers. Ruim assortiment goede aflevering. Helemaal tevreden.

Eligius

Erg fijne ervaring gehad! Zowel bij de aankoop als bij de levering, een vakkundige verkoper die met veel tips en kennis ons heeft kunnen helpen bij het zoeken van een bank. De levertijd was 8-12... Erg fijne ervaring gehad! Zowel bij de aankoop als bij de levering, een vakkundige verkoper die met veel tips en kennis ons heeft kunnen helpen bij het zoeken van een bank. De levertijd was 8-12 weken maar na precies 8 weken was hij leverbaar! Een datum afgesproken en in 20 minuten stond de bank in de kamer en was de rommel weer meegenomen. Top service👍🏻

Dirk Van Deventer

Showroom met veel keus en goed advies. Op advies verkoper andere kleur bank gekozen, we zijn met twee stukken stof naar huis gegaan om te kijken. En hij had gelijk! Zeker nu de bank er is wordt... Showroom met veel keus en goed advies. Op advies verkoper andere kleur bank gekozen, we zijn met twee stukken stof naar huis gegaan om te kijken. En hij had gelijk! Zeker nu de bank er is wordt duidelijk dat hij gelijk had. Verkooptechniek wel ietwat agressief, maar ik snap dat wel, als klant naar buiten gaat zonder te kopen ben je hem kwijt. Enige wat we jammer vonden was dat oude bank niet meegenomen kon worden. Bezorger wel heel vriendelijk!

Mw.Koeman

Alle lof voor zowel verkoper over uitleg in de winkel als wel de beide bezorgers👍

Ben er blij mee

Chantal Boosten/ van der Pol

Wij zijn erg blij met onze aankoop.
Aflevering was perfect geregeld

Kitty

3 januari stapten we binnen bij Woonsquare. We hadden thuis een te harde bank. Ik was er niet blij mee. Dus bij Woonsquare alle banken die we leuk vonden uitgeprobeerd. We werden heel uitgebreid... 3 januari stapten we binnen bij Woonsquare. We hadden thuis een te harde bank. Ik was er niet blij mee. Dus bij Woonsquare alle banken die we leuk vonden uitgeprobeerd. We werden heel uitgebreid geholpen door Mirjam (als haar naam goed gespeld is). Ik zag 'n bank waar ik in wegzonk. Een overheerlijk kussen voor je lendenen. Ik was verkocht. Alleen ik zag het wel zitten om 'n kleine bank erbij te nemen. Dit heet dan een love-seat, ook van Mirjam geleerd. Ze heeft me super geholpen. We gingen nog naar huis met stoffenstaal ivm met de kleur waar ik helemaal verliefd op was. Bescheiden groen. Precies 12 weken daarna arriveerden de banken.Het was 'n hap uit m'n portemonnee maar zoooooo de moeite waard. Eigenlijk wilde ik Mirjam meteen bellen om te bedanken maar vond het weer zo overdreven om dat te doen. Ik hoop dat jullie het door willen geven. We zijn dus super geslaagd.
Iedere dag als mijn vriend naar beneden gaat vraag ik aan hem of de banken er nog staan. Oh, de bezorging was ook heel netjes hoor. Ik heb dit niet geschreven om geld terug te krijgen, neen echt, ik ben er zooooo blij mee. Dus nogmaals dank aan Mirjam (Woonsquare Amersfoort) Hartelijke Groet. Kitty.

Akdag

Goed geholpen in de winkel door het personeel. Daarnaast kan ik mededelen dat je goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling.

Kortom: Prima service!

Marten

Super fijne adviseur. Geen opdringerig gedoe! Levering was optijd.