Bereikbaarheid showroom

M Voorbraak

Veel keus
Groot assortiment

Goede ervaring vriendelijk winkelpersoneel
Goede uitleg . Bezorging is goed verlopen.
Ik vind alleen wel dat de levertijd behoorlijk lang is. We hebben 15 weken moeten wachten.

Goede ervaring zowel in de showroom als bij de bezorging

Bij de woonsquare winkel waren de ervaringen super goed. ze hielpen ons super en waren er al snel uit wat we wouden. helaas zodra de levering begon was het super slecht. elke keer moesten we achter... Bij de woonsquare winkel waren de ervaringen super goed. ze hielpen ons super en waren er al snel uit wat we wouden. helaas zodra de levering begon was het super slecht. elke keer moesten we achter woonsquare aanlopen wanneer de bezorging zou zijn. toen deze eindelijk bekend was en er ons verteld was dat alle meubels bezorgd zouden worden bleek dit op de dag zelf helaas niet zo te zijn. alleen de bank was aanwezig. bed en stoelen zouden een week later komen. prima dachten wij. helaas ook dit niet het geval en de bank bleek kapot te zijn. het bed kwam 3 weken later binnen en ook deze keer waren de stoelen er niet bij, duurt nog 3 weken was het antwoord. na 3 weken nog niks gehoord en zelf gebeld. toen bleken ze klaar te zijn, en een datum afgesproken. later kwamen we erachter dat deze datum helaas voor ons niet uitkwam en toen we belde voor een nieuwe datum was meneer aan de telefoon niet blij, want hij leverde het toch graag op de oude datum.. terwijl we nog van een maand gratis opslag gebruik mochten maken. meneer was niet blij en had geen aardige toon aan de telefoon. daarna monteur langs geweest voor de bank, ze waren vergeten de linten onder de bank vast te nieten waardoor de bank strak kwam te staan. uiteindelijk ook naar het hoofdsteun gekeken die scheef zat, deze kon niet ter plekke gemaakt worden en wij wouden hem niet terug sturen dus we kregen een vergoeding van 50 euro. de 50 euro staat nog steeds niet op onze rekening.

Goed en vriendelijk geholpen

Erwin janssen

Deze is niet goed. Bij levering. Scheur in meubelplaat van buffetkast. Tv meubel verkeerde kleur. Bankstel pennenkras erin

mc van peer

Eerste week besteld van jan. 23-5-2018 afgeleverd .Na 10 dagen email verstuurd want bankstel had harde en zachte kussens.
binnen 2weken een monteur geweest en bevestigt dat het terug moest. Na...
binnen 2weken een monteur geweest en bevestigt dat het terug moest. Na 2 weken opgehaald en zolang iets anders om op te zitten dus ben benieuwd wanneer ik mijn bankstel terug heb. Ik zit nu op een doorgezakte bank