Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen
8.2/10

Uiteindelijk is het toch goed gekomen ,de leverdatum was ver uitgelopen maar heel goed op gelost ,het is het wachten wel waard geweest ,hoop er heel veel plezier van te hebben .De bezorgers erg over... Uiteindelijk is het toch goed gekomen ,de leverdatum was ver uitgelopen maar heel goed op gelost ,het is het wachten wel waard geweest ,hoop er heel veel plezier van te hebben .De bezorgers erg over te spreken ,ze hebben alles netjes binnen gezet .Iets wat ze niet meer hoeven dat zijn de nieuwe voorwaarden (zullen ze veel klanten mee verliezen)en ook dat bezorgen dat het zo duur moet zijn serves zou wel op zijn plaats zijn .Heb vroeger mijn meubels nog van Popeliers daar kreeg je een mooie bos bloemen als ze de meubels kwamen leveren .Jammer tijden veranderen .

We hebben het bankstel in December gekocht en zou geleverd worden in april.

In maart in het krantje van Woonsquare hetzelfde bankstel 400 euro afgeprijst. Dat is zuur

In de winkel goed zaken kunnen doen. Levertijd klopte precies. Bank bevalt tot nu toe prima. Kortom zeer tevreden.

We zijn erg tevreden met onze nieuwe meubels. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Roel van Kleefq

Goede ervaring. Levertijd was ruim binnen de verwachtte tijd. Bij thuiskomst na het ophalen van de bank bleek er wat mis te zijn. Dit hebben ze heel snel kosteloos opgelost onder garantie.

Angela Geraerts

Onwijs netjes geholpen in de winkel. Erg blij met onze erg fijne eagle bank. En 2 mooie salontafels. Ook de bezorgers waren erg vriendelijk. Hadden alles snel binnen staan.

Th timmermans

De bestelling mooi op tijd binnen

M. Lammers

De verkopers doen hun best om zich te verplaatsen in wat de klant zoekt. Men neemt hiervoor alle tijd. In principe levert Woonsquare een goede prijs / kwaliteit verhouding. Totdat de bezorgkosten... De verkopers doen hun best om zich te verplaatsen in wat de klant zoekt. Men neemt hiervoor alle tijd. In principe levert Woonsquare een goede prijs / kwaliteit verhouding. Totdat de bezorgkosten aan de orde komen. Die zijn dusdanig hoog dat de eerder genoemde verhouding teniet gedaan wordt. Zelfs een aankoopbedrag van dik € 1200,- heeft geen enkele invloed op de hoogte van de bezorgkosten. Jammer.