Prettig bij binnenkomst.gelijk aandacht voor je vraag
Woonsquare Almere
Woonsquare, Nooit meer! De slogan die bij dit bedrijf het best past. Jammer dat ik ze niet kan belonen met 0 sterren. Alle sales trucjes en praatjes (sales eindigt vandaag, extra korting, etc..) uit...Woonsquare, Nooit meer! De slogan die bij dit bedrijf het best past. Jammer dat ik ze niet kan belonen met 0 sterren. Alle sales trucjes en praatjes (sales eindigt vandaag, extra korting, etc..) uit de kast gehaald om me per direct een bank te laten kopen. Een super agressieve manier van verkopen! Toen ze overtuigd waren dat ik dit niet ging doen, hebben ze hun ware gezicht laten zien, denigrerend, beledigend en super onvriendelijk tot bijna agressief aan toe.. vooral de 'supervisor' zogenaamd wat een slecht voorbeeld is hij voor de rest. Nogmaals: Woonsquare, NOOIT MEER. Ps ( woonsquare Almere)
Marion
Vriendelijke medewerkster, duidelijke uitleg over het aan te kopen meubelstuk. Eigenlijk verliep voor alsnog (we hebben de bank nog niet ontvangen) alles naar wens.
Brudet
Mijn ervaring was heel aangenaam. Ik kreeg lekker de kans om rustig rond te lopen en mijn bank uit te zoeken. De medewerker genaamd Rawa was heel vriendelijk en niet opdringerig. Hij legde alles...Mijn ervaring was heel aangenaam. Ik kreeg lekker de kans om rustig rond te lopen en mijn bank uit te zoeken. De medewerker genaamd Rawa was heel vriendelijk en niet opdringerig. Hij legde alles goed uit qua comfort en stof van mijn uitgekozen bank.
Hanny Van Prehn
Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel
JS
Top geholpen door de verkoper
A. Morees jr.
Ik heb een bankstel gekocht
Schoonhoven
Nette winkel met ruime sortering en goede kwaliteit. Zeer correcte en vriendelijke adviseur en adviseuse. Bij aankoop onthaald met koffie en gebak en zéér vriendelijke verkoop adviseuse....Nette winkel met ruime sortering en goede kwaliteit. Zeer correcte en vriendelijke adviseur en adviseuse. Bij aankoop onthaald met koffie en gebak en zéér vriendelijke verkoop adviseuse. Zeer fijne en correcte woonwinkel.
Daan Mulders
Wat een prettige service! Totaal niet opdringerig maar gewoon zelf rond kunnen neuzen. Toen we wat vragen hadden stond de medewerkster meteen met de juiste antwoorden klaar. Ondanks dat de bank nog...Wat een prettige service! Totaal niet opdringerig maar gewoon zelf rond kunnen neuzen. Toen we wat vragen hadden stond de medewerkster meteen met de juiste antwoorden klaar. Ondanks dat de bank nog niet eens geleverd is heb ik er dankzij de service in de winkel alle vertrouwen in dat dit zeker goed komt.