Bestellen was geen probleem. Levering heel zwaar onder de maat. Afspraak was 10 weken. Dit is 16 weken geworden, maar wel na wekelijks bellen, wat ook niet het makkelijkste is, lange wachttijden in...Bestellen was geen probleem. Levering heel zwaar onder de maat. Afspraak was 10 weken. Dit is 16 weken geworden, maar wel na wekelijks bellen, wat ook niet het makkelijkste is, lange wachttijden in de centrale en omdat niemand je kan helpen of te zeggen wat of waar de bestelling is. men komt alleen met loze beloftes volgende week volgende week. Men zou bellen als het bankstel later zou komen, mar niemand heeft gebeld, en dan ga je zelf maar bellen
J.P.Brood
Goed geholpen en erg vriendelijk
Ik vond het allemaal niet zo professioneel. Beetje te amicaal en losjes. Prijs en kwaliteit verhouding daardoor wsl goed!
Van Erven
Slecht
Prima,tot nu toe nog geen klachten. Bezorging was ook prima!
M van Dam
Goede uitleggen met geduld
E Sweere
Prettige communicatie met verkoper. Week tevroeg geleverd en precies wat besteld is. Helemaal top
carla van dermeulen
Ik ben goed geholpen en de levering is ook goed verlopen ben tevreden