8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox0% beveelt Woonsquare aan!

Bereikbaarheid showroom
Collectie meubelen
Medewerkers/Verkopers

Joop

Asociale bezorgers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht bedrijf zitten al 5 maanden op twee relaxstoelen te wachten en nu komen er weer eens twee maanden bij.

van Dam

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij hebben hier in mei een hoekbank gekocht. Toen de bank na 6 maanden eindelijk geleverd werd, zagen we dat de bank anders was dan wij hadden besteld. De zitkussens zouden allemaal los moeten zijn, aan 1 kant is dit zo. De andere kant is helemaal glad. Contact opgenomen met de klantenservice, maar er gaat niets mee gedaan worden. Erg jammer van zo'n dure bank.

Gaj van dijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte nazorg bankstel van 3400€ vertoont scheurtjes naar 2jaar wordt niet in behandeling genomen

Petra

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring, zeer slechte service. Bankstel gekocht begin dit jaar, bij levering zat er een scheur in de bank, deze is weer opgehaald zal opnieuw bekleed worden . Ik heb aangegeven krijg ik dan geen kleurverschil ? Komt goed mevrouw. Na veel telefoontjes na dikke 3 maanden komt de bank terug met andere poten en een donkere kleur ( duuuuu dus wel kleurverschil) ik zeg dit is niet onze bank, de maten van de kussens waren ook anders, hun beweren dat t de zelfde bank is … waarom zitten er dan andere poten onder ? Hier wordt vanuit de zaak niets mee gedaan en tot op heden heb ik de oude poten ook nog niet ………… WAARDELOOS!!! Nog geen excuses vanuit hun kant . Verkoper was ook niet de alle vriendelijkste. Ons zien ze daar niet meer , ja misschien nog een keer dat ik zelf even de poten op ga halen .

S Janssen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

klachtenafhandeling zeer teleurstellend

Kapil

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Worst experience. Store employees behave nice until you buy the product but service is the worst. Customer service people dont even know how to talk to customers. They yell at customers on call and misbehave.

O Wille

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bijzonder slecht. Waardeloze klantenservice. Ik krijg geen reactie. Niet in de winkel en ook niet via email. Nog nooit ben ik zo slecht geholpen

M van Zwol

Voor de tweede maal zeer goed geholpen door Huisje in filiaal Eindhoven we zijn zeer tevreden

Ramlal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring Bij binnenkomst zijn ze heel aardig maar als er iets niet klopt bij de levering en je gaat naar de winkel dan zijn zo achterbaks

DS

Betweterige klantenservice

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos! Problemen nieuwe bank worden totaal niet opgelost!

Gewoon kut

Alex

SterSterLege sterLege sterLege ster

Na 19 weken nog geen bank bezorgd, terwijl de bank met 16 weken klaar zou zijn. De medewerkers in de winkel zijn goed, professioneel en klantgericht. De medewerkers van de klantenservice niet. Ik heb 3 verschillende medewerkers gesproken. De 1e wilde de contactgegevens niet corrigeren en heeft nooit meer iets laten horen. De 2e medewerker was een stuk vriendelijker en heeft een mail gestuurd die nooit is aangekomen. En de 3e zou daar eigenlijk niet moeten werken. Wat een onprofessionele (*krachtterm*) is die dame. Ze wilde het verhaal niet aanhoren en eventuele klachten werden weg gewuifd. Die moest ik maar achter laten bij de mensen in de winkel. Het enige wat ze heeft gedaan is met de grootst mogelijke moeite mijn contactgegevens aangepast. Zegt ze. Dit is de laatste keer dat ik bij deze winkel kom. Ik hoop dat alles naar wens wordt opgelost, maar de ervaring tot nu toe belooft niet veel goeds.

Andrey

Vreselijk

Woonsquare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Woonsquare heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 24 oktober 2017

Woonsquare

Op zoek naar nieuwe meubels voor uw woning? Meubel-shoppen bij Woonsquare is een hele ervaring waarbij u zeker zult slagen! Wij hebben nagenoeg alle soorten meubels om uw woning compleet in te richten. In onze woonwinkels vindt u een enorme collectie meubels waaronder: bankstellen, hoekbanken, relaxfauteuils, sta-op fauteuils, dressoirs, kasten, tafels, salontafels, stoelen, boxsprings en matrassen. Dit alles tegen een zeer voordelige prijsstelling.

Bereikbaarheid showroom

Ramlal

DS

Betweterige klantenservice

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos! Problemen nieuwe bank worden totaal niet opgelost!

Gewoon kut

Alex