Overleg Zeeuwse Overheden
Voor ons evenement werden 3 verschillende workshops verzorgd door WorkJoy. Alles wat tot in de puntjes geregeld!
Alles in goed overleg van begin tot eind
Prima sessie, bedankt.
Fijne middag gehad over o.a. voeding, stressreductie en positief denken. En wij denken ook positief over WorkJoy. :-)
Hartelijk dank voor de samenwerking.
WorkJoy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WorkJoy heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles in goed overleg van begin tot eind
Prima sessie, bedankt.
Hartelijk dank voor de samenwerking.
WorkJoy heeft de volgende resultaten bereikt: