Wotex

Snelheid afsturen
Produkt(en) naar verwachting / kwaliteit produkt(en)

Marja's meubel makeove

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

L vastenhaeck

Super

Goede keuze

van de Kamp

Stofstaaltjes besteld. Daarna de stof.

Persoonlijk contact erg vriendelijk. Werd direct actie ondernomen.

Bij verschillende staaltjes stof de naam er op vermelden.

Top

top op maat geleverd

Mijn ervaring is wat dubbel. De stoffen zijn fantastisch en inmiddels gebruikt. Maar de levering liet te wensen over. Er was een coupon bij en die was al verkocht. De stof zou weer geleverd worden,... Mijn ervaring is wat dubbel. De stoffen zijn fantastisch en inmiddels gebruikt. Maar de levering liet te wensen over. Er was een coupon bij en die was al verkocht. De stof zou weer geleverd worden, maar dat duurde erg lang. Uiteindelijk heb ik drie weken moeten wachten en op de dag dat ik ging stofferen werd het pakket pas geleverd. Erg spannend.

Zie bovenaan.

De levering moet gewoon beter. En als dat niet kan, geef dan bij de klant een tijdsindicatie.

Beste Heer,
Ja uw bestelling verliep niet helemaal zoals gehoopt.
Heel toevallig heeft een verkoop in de fysieke winkel uw online bestelling gekruist, heel vervelend.
Meestal geldt voor...
Beste Heer,
Ja uw bestelling verliep niet helemaal zoals gehoopt.
Meestal geldt voor deze producten op=op.
Gelukkig was deze stof nog bij te bestellen, maar liet de leverancier ons lang op levering wachten.
Blij te horen dat het net op tijd bij u afgeleverd is ! Wij vinden het altijd leuk om foto's van voor en na herstoffering te ontvangen ;-)

Alles netjes geleverd

Reactie Wotex:

Bedankt voor uw waardering !
Team Wotex

1 feb veren besteld met een 24 uurs levering kosten 8.50 zaterdagavond 3 feb werden deze geleverd

Het product valt niets op aan temerken.

Beste Heer,
Wat vervelend dat u de spoedzending niet goed heeft begrepen.
Beste Heer,
Wat vervelend dat u de spoedzending niet goed heeft begrepen.
Zoals in de beschrijving staat versturen wij een spoedzending, tijdens werkdagen, binnen 24 uur (het betreft dus verzending, geen bezorging binnen 24uur).
U heeft uw bestelling 1 februari s'avonds om 19.27uur geplaatst.
De volgende ochtend hebben wij deze direct ingepakt en aan de vervoerder afgegeven.
Dit is dus binnen de aangegeven 24uur.
De vervoerder heeft dit de opvolgende dag bij u afgeleverd.
Jammer dat u niet de moeite heeft genomen om dit ongenoegen aan ons kenbaar te maken via email/contactformulier/telefoon, wij hadden vast tot een oplossing kunnen komen.

Gaby

Fijne site , duidelijk en overzichtelijk!
Prima service en levering.

Reactie Wotex:

Bedankt voor uw positieve reactie !
Team Wotex

Snelle levering. Alles keurig verpakt.

Perfect

Betrouwbaar

Geen, ja toch blijf scherp in prijs

Reactie Wotex:

Bedankt voor uw waardering !
Uiteraard blijven wij ons best doen om goede kwaliteit voor een voordelige prijs aan te bieden.