Wotex

Snelheid afsturen
Produkt(en) naar verwachting / kwaliteit produkt(en)

C.K. van Horssen

Zocht een nietenwipper om de 1000+ nieten uit de met tapijt beklede trap te halen en kwam bij Wotex uit voor een Osborne. Is trouwens een super stuk gereedschap, . Na 3 dagen in de bus dus prima,... Zocht een nietenwipper om de 1000+ nieten uit de met tapijt beklede trap te halen en kwam bij Wotex uit voor een Osborne. Is trouwens een super stuk gereedschap, . Na 3 dagen in de bus dus prima, (stond tussen 2 en 5 werkdagen levertijd).

Erik Gathier

Omschrijving past niet bij productfoto

Ik heb een voordeelverpakking gekocht, met op de foto 12 stuks. In de tekst stond dat er 8 stuks waren, maar de ‘voordeelverpakking’ was wel een euro duurder dan de standaard verpakking van 8 stuks.... Ik heb een voordeelverpakking gekocht, met op de foto 12 stuks. In de tekst stond dat er 8 stuks waren, maar de ‘voordeelverpakking’ was wel een euro duurder dan de standaard verpakking van 8 stuks. Het ‘voordeel’ is zo niet dat je een relatief goedkopere bestelling doet, maar dat jullie een euro extra krijgen voor hetzelfde product..;)

Beste Erik Gathier,
Wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens is verlopen.
Er stond inderdaad een tekst fout op onze website, welke wij inmiddels hebben aangepast.
Als u per...
Beste Erik Gathier,
Wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens is verlopen.
Als u per email/telefoon contact met ons had opgenomen, had u ons de mogelijkheid gegeven om dit voor u op te lossen.

Patrick

Ik heb 3 veren voor een bank besteld. De opdracht was in verstek, maar uiteindelijk waren slechts 2 van de 3 veren ook echt in verstek.

Let op je fulfilment. Als ik 3 veren in verstek bestel, wil ik er ook 3 ontvangen.

Beste Patrick,
Beste Patrick,

E.Juten

Precies wat ik zocht, keurig op tijd en compleet bezorgd.

duidelijke website, met afbeeldingen en uitleg.

uitbreiding gereedschappen?

Beste E. Juten,
Bedankt voor uw feedback.
Wij nemen dit erg serieus, om zo onze website en service continue te kunnen verbeteren.
Kunt u ons bellen/mailen met welk gereedschap u mist ?...
Beste E. Juten,
Bedankt voor uw feedback.
Kunt u ons bellen/mailen met welk gereedschap u mist ?

Lybr

Producten zoals verwacht, snelle levering

Yasmin

Vriendelijke en hulpvaardig

Gert

Prima, snelle levering

prive

Prima product en snelle levering

prima product en snelle levering