Redelijk goed. Duurde iets langer dan verwacht. Snelle reactie op vragen per mail.
Amir
Een super service!
Wij zijn heel tevreden. Correct behandeld antwoord op onze vragen. We werden op de hoogt gehouden over de levering. Dus wij zijn heel tevreden onze complimenten
Bekink Aad
Mooi schilderij, zeker niet duur. Snelle aflevering conform afspraak. Schilderij uitstekend verpakt.
Kwaliteit van het schilderij is goed. Makkelijk om te bestellen, dus 'de winkel' is prima in orde
Antonio sbaiz
Zeer tevreden met het eindresultaat. Leveringstijd van 6tal weken vind ik normaal,kan niet lukken in 2 als ze het nog moeten Schilderen en laten drogen. Echt top, vertel het al...Zeer tevreden met het eindresultaat. Leveringstijd van 6tal weken vind ik normaal,kan niet lukken in 2 als ze het nog moeten Schilderen en laten drogen. Echt top, vertel het al mijn vrienden en familie. Bedankt
Zijn erg blij met het schilderij en komt goed overeen met het voorbeeld op de webpagina.
lumeij Noëlle
Ik ben heel erg tevreden over kunstvoorinhuis.nl. online besteld betaald en ruim binnen de gestelde termijn geleverd.
Danielle de Blieck
Wij hebben een heel mooie reproductie van 'De Bedreigde Zwaan' van Jan Asselijn. Prijs/kwaliteit en persoonlijk contact is uitstekend en wij genieten van ons prachtige schilderij.
We zijn heel blij met het mooie schilderij. Levering volgens afspraak. Zeker een aanrader!