Mooi schilderij "dansende flessen" besteld ; ik ben er blij mee

3 bestellingen geplaatst

Mooi werk, prima service, helaas slechte transporteur (DHL).

t.folugo

Prima service. Schilderij ziet eruit zoals op de foto, en goede communicatie bij verzending.

Corné Versloot

Goede ervaring bij het bestellen van een schilderij

Reactie Wow-kunst-schilderijen.nl:

Bedankt voor de leuke reactie.
Bedankt voor de leuke reactie.
Omdat wij alleen met de hand geschilderde schilderijen leveren en wij de schilder kunstenaar zoveel als mogelijk in zijn creatieve vrijheid willen laten, kunnen wij niet iedere klant iedere week op de hoogte houden over de voortgang van het schilderij. Wij trachten alle bestellingen binnen 3 weken te leveren, soms lukt dat en soms niet.
Ik heb gezien dat wij u niet tijdig geïnformeerd hebben, waarvoor ons excuus.
kunstvoorinhuis.nl

Vond het best wel spannend om ongezien en via internet een schilderij te bestellen. Werd gebeld toen het schilderij af was en de volgende dag geleverd. Het resultaat super!

Anton

Ze luisteren echt naar je!

Duidelijke website

A.M. Groen

Ik heb twee olieverfschilderijen abstract uitgekozen en besteld. Ze zijn op tijd geleverd, goed verpakt. Het is wonderbaarlijk hoe mooi de schilderijen zijn en hoe goed ze gelijken op het... Ik heb twee olieverfschilderijen abstract uitgekozen en besteld. Ze zijn op tijd geleverd, goed verpakt. Het is wonderbaarlijk hoe mooi de schilderijen zijn en hoe goed ze gelijken op het voorbeeld.
Mijn kamer straalt, mede door deze muurversieringen, een enorme warmte en gastvrijheid uit. De schilderijen laten bij elke lichtval weer een ander aspect zien. Heel levendig en adembenemend.

De levering liet op zich wachten en dat werd niet gecommuniceerd tenzij ik er om vroeg