Robert

Alles super gelopen, dank jullie wel

Goede informatie, ondanks het feit dat 4x4 en de toepassingen van filtertechniek/doek op dat gebied niet standaard kennis was. Met een goed gesprek het juiste kunnen bestellen. Dank

M.J. Oversteegen

Oordeel

Snel, correct en simpel.

Ok

Ok

ok

R.R.Beverwijk

Zeer vlotte levering

Al vele keren een bestelling geplaatst en altijd een zeer vlotte levering .
De website is ook heel overzichtelijk en prettig om door te bladeren .

Valk

Snel

Via google bij WTW-filtershop terecht gekomen. De prijzen zijn een stuk lager dan bij de dealer/leverancier. Ik wilde nog wat wteten, dus heb ik ook telefonisch contact gehad met ze en dat verliep... Via google bij WTW-filtershop terecht gekomen. De prijzen zijn een stuk lager dan bij de dealer/leverancier. Ik wilde nog wat wteten, dus heb ik ook telefonisch contact gehad met ze en dat verliep ook prima. Daarna de bestelling geplaatst en die was snel binnen.

Luca Vit

Not original. wrong dimension

the filters seam not original and the dimensions are different: +0.5cm more in each side.
my expectation was different.
BR Luca

Nooijen

Snelle levering.
Filters werken goed

Zeefdrukkerij Fiers BV

Prima levering

Perfecte kwaliteit, perfecte duidelijke site, waren ze maar allemaal zo, wel vind ik de levertijd niet helemaal van deze tijd.
Ik zag liever voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis....
Ik zag liever voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis. (zie het als verbeterpuntje)

Otten

Goede keus

Omdat ik niet zeker was welke filters ik moest gebruiken, heb ik contact opgenomen. De medewerker wist direct te vertellen welke ik moest bestellen. De bestelling werd binnen 2 dagen bezord.

C. Lambert

WTW filters

De website is overzichtelijk.
De levering is goed te volgen.
Ook een wijziging van het afleveradres werd uitstekend verwerkt