Sharon Ganzeboer
- Deskundigheid
- Resultaat
- Verbeterpunten
- Houdt er rekening mee dat het veel doen is maar de quizen zijn meerkeuzevragen.
Top cursus!
goed, betaalbaar en uitstekende helpdesk. Het office totaalpakket bevatte o.a. Excel en PowerPoint en die waren duidelijk te volgen.
goede cursus gevolgd (Excel basis tm expert), met veel oefeningen en duidelijke uitleg. Een aanrader
De gevorderde en expert cursus vond ik uitstekend. Een heldere uitleg bij ieder onderwerp en ook de opdrachten waren goed te doen. Blij met het certificaat
Cursus is mij goed bevallen. Op mijn eigen tempo de stof tot mij nemen en als ik het even niet begreep, werd het snel opgelost door de helpdesk (stuur ze mailtje dat gaat het snelst). Top!
Uitstekende helpdesk, goeie cursus. Nu door naar de volgende
prima cursus, goeie hulp
Geen aanrader!
Prijs kwaliteit verhouding laat te wensen over
Certificaten behaald!
Moet veel SQL gaan gebruiken in mijn nieuwe baan. Door deze cursus ben ik nu gelijk een van de betere op mijn afdeling. Nice
wist altijd dat er meer mogelijk was met formules en macro; eindelijk met deze cursussen over Excel & VBA het gevonden
Met deze test heb ik niet genoeg inzicht gekregen over jullie cursussen
hallo daar, Tom hier. Heb veel opgestoken van de Power BI en Excel cursussen. Helder beschreven en goeie opdrachten gedaan om de theorie in praktijk te toetsen
X-Cel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
X-Cel heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekende helpdesk, goeie cursus. Nu door naar de volgende