Edward De vree
- Sterke punten
- Werken zoals het behoord . Geven foutmelding maar werken gewoon naar behoren.
Achterlichten besteld en andere dag werden ze al bezorgd. Had verwacht dat het iets langer zou duren, dus aangenaam verrast.
Snelle levering van kwaliteit producten
Ik had de verkeerde lampjes binnen gekregen, ze stuurde dezelfde dag nog wel de juiste op samen met een retour label. Top geregeld
Prijsbewust en servicegericht
Gewoon goed
Zeer goed
Snel geholpen goede producten
Top! Snelle levering, goeie lampen
Een prachtige ervaring en geweldige service. Veel succes.
Goede service
snelle levering is echt wel een must, ik weet dat jullie er alles aan doen om dit te kunnen realiseren, in mijn geval goed gelukt zou ik zeggen!!
Xenonlamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Xenonlamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gewoon goed
Zeer goed
Snel geholpen goede producten
Top! Snelle levering, goeie lampen
Een prachtige ervaring en geweldige service. Veel succes.
Goede service
Xenonlamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt: