Ronald
Goed bedrijf, nog gebeld voor info en netjes te woord gestaan met goede informatie. En op tijd besteld is volgende dag in huis.
- Klantvriendelijkheid
- Info over verloop order
- Bestelgemak
Komt de overeenkomst na
Makkelijk bestellen, goede communicatie via mail.
prima
Goed geholpen en vriendelijk personeel die ook meedacht aan keuze lampen
Goed en snel
Heel goed product het was netjes en zorgvuldig ingepakt ik ben zeer te vreden .
Goed advies per telefoon
Perfecte service
Top
Mooie merkproducten
Xenonlamp.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Xenonlamp.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Xenonlamp.nl
Langs de Heij 1-D
6136KR Sittard
Komt de overeenkomst na
Makkelijk bestellen, goede communicatie via mail.
prima
Goed geholpen en vriendelijk personeel die ook meedacht aan keuze lampen
Goed en snel
Heel goed product het was netjes en zorgvuldig ingepakt ik ben zeer te vreden .
Goed advies per telefoon
Perfecte service