Alice
- Sterke punten
- Persoonlijke benadering en meedenken met de vraag van de klant
Prima ervaring, mooie producten en prettige service
Ik ben heel goed te spreken over Xitin Beads. Alles wordt keurig afgeleverd, netjes en goed verpakt. Artikelen zijn prima.
Ik had wat nodig, en vond dit leuke winkeltje.
prima en snel geleverd. Product zoals verwacht
Heel goed geholpen
Fijne webshop, snelle levering vanuit Xitin Beads.
Heel goed
Goed en snelle levering
Overzichtelijke website en vriendelijk
Zoals altijd weer goed geslaagd!
Helemaal top
Tevreden over de levering.
Prima ,snelle service.
Jarenlang al vaste klant, kom altijd terug.
Xitin Beads verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Xitin Beads heeft de volgende resultaten bereikt:
Xitin Beads
Morsestraat 4a
3846 CW Harderwijk
Prima ervaring, mooie producten en prettige service
Ik had wat nodig, en vond dit leuke winkeltje.
prima en snel geleverd. Product zoals verwacht
Heel goed geholpen
Fijne webshop, snelle levering vanuit Xitin Beads.
Heel goed
Goed en snelle levering
Overzichtelijke website en vriendelijk
Zoals altijd weer goed geslaagd!
Helemaal top
Tevreden over de levering.
Prima ,snelle service.
Jarenlang al vaste klant, kom altijd terug.
Xitin Beads heeft de volgende resultaten bereikt:
Xitin Beads