Gerda

Mooie diamond painting, jammer dat ze straks niet meer via de site aangeboden worden de kant en klare diamond painting

Prachtige diamond painting

Reactie Xitin Beads:

Ze blijven via de site als kant en klare diamond painting aangeboden worden, echter niet meer op voorraad. Dit heeft als enige nadeel dat je er iets langer op zou moeten wachten, als voordeel heeft... Ze blijven via de site als kant en klare diamond painting aangeboden worden, echter niet meer op voorraad. Dit heeft als enige nadeel dat je er iets langer op zou moeten wachten, als voordeel heeft het dat we meer kunnen aanbieden en iedere diamond painting in meerdere maten aan kunnen gaan bieden. De keuze wordt hiermee groter. In de afgelopen jaren is gebleken dat het voor de meeste vaste klanten geen probleem is om wat langer te wachten op een goed kwaliteitsproduct.

elly van den berk

Een geweldige ervaring , zoveel tijd dat je krijgt als klant is gewoon een heerlijke ervaring .

Een goede en volledige uitleg over het product dat je wil kopen , bij mij ging het om een eigen foto die omgezet zou moeten worden voor daimond painting , het is heel vlot gegaan en ze hadden gezegd... Een goede en volledige uitleg over het product dat je wil kopen , bij mij ging het om een eigen foto die omgezet zou moeten worden voor daimond painting , het is heel vlot gegaan en ze hadden gezegd dat het toch wel een maand zou duren , op twee weken had ik deze al geweldig , en torn ik de bestelling open deed was het nog geweldiger ,
JULLIE ZIJN ECHTE VAKMENSEN , EN ALS IK NOG ZO EEN AANKOOP DOE BESTEL IK ZEKER BIJ JULLIE TERUG

Karin Sesselle

Heel erg mooi canvas mooie steentjes en je hebt alle benodigdheden om te strarten aan u painting

Zeer goed verpakt snelle levering en goede kwaliteit van painting

Blij met de resin mallen die ik had besteld en een snelle levering!

Tom Kleijn

Goede service en lekkere lage prijzen. Kon dat maar zo blijven.

De lage prijs.

Emma

Kleine bestelling gedaan, maar zeer tevreden en snel in huis

Snelle verzending, en prima verpakt. De prijzen zijn ook laag. De drempel om hier te kopen is daardoor prima. Bedankt en tot een volgende aankoop!

Duidelijke site, snelle levering. Keurig verpakt. Top!

Makkelijk zoeken welke painting je wilt

Manuela Jacobs

Vlotte levering. Alles erg veilig en goed verpakt . Prima service 👍👍👍

vandaag besteld ... dag nadien al thuis geleverd ondanks ik in België woon 👌

Goede evaring

Extra presentje was leuk

Arthur

Order was keurig netjes en snel afgehandeld en geleverd