Dorien Groenen/Utrechts Conservatorium

Hele leuke leerzame training gehad

Watson Marlow Bredel

Ik heb dit bedrijf als zeer prettig ervaren in hoe ze de dingen oppakken en aanpakken. Vanuit de intake volgt een plan van aanpak waar je zelf invloed op hebt om een zo juist mogelijk plan op te... Ik heb dit bedrijf als zeer prettig ervaren in hoe ze de dingen oppakken en aanpakken. Vanuit de intake volgt een plan van aanpak waar je zelf invloed op hebt om een zo juist mogelijk plan op te stellen waar je uiteindelijk mee aan het werk gaat. Voor de rest is alles lekker laagdrempelig en zijn de mensen daar prettig in de omgang.

Reactie XL10 Training | Opleiding:

Wat fijn om te horen. Dank voor jouw mooie woorden.

HKU Utrechts Conservatorium

Ik vond het een leuke en goede cursus. Het was interessant om te leren hoe je zelf in elkaar zit en om te zien in hoeverre je jezelf goed inschat. Daarnaast is het ook goed om te kijken hoe een... Ik vond het een leuke en goede cursus. Het was interessant om te leren hoe je zelf in elkaar zit en om te zien in hoeverre je jezelf goed inschat. Daarnaast is het ook goed om te kijken hoe een ander persoon in elkaar zodat je de communicatie beter kunt afstemmen. Verder is Jeroen de Pijper, een goede en fijne trainer. Hij legde alles goed uit en nam persoonlijke ervaringen van de cursisten mee in zijn les.

Geen verbeterpunten of tips.

Reactie XL10 Training | Opleiding:

Fijn om te horen! Dank voor jouw mooie woorden.

HKU Utrechts Conservatorium

Leuk

Malvern Panalytical

1e dag was zoekende, hoe de cursus verliep. Verkeerde informatie vanuit ons bedrijf naar trainer. 2e dag was beter, en redelijk veel geleerd.

?

Cura mare de Vliedberg

Fijn om een cursus te volgen, de tijd vliegt en actief bezig

Geen op moment

Ellis Beekmans OCS Recreatie Groothandel

Vriendelijk/ behulpzaam

G.A. de Goffau

Zeer goede trainer en behulpzame mensen aan de telefoon.

n.v.t.

de vliedberg

Goede ervaring, positieve mensen, vertrouwelijk

ik zou het niet weten

Curamare

Via het werk agressie training gevolgd.

Geen, fijne opzet en begeleiding.