aveleijn

Goed en veel geleerd

voor de cursus die ik heb gevolgd zou een jaarlijkse verdieping wel prettig zijn

deltawonen

Duidelijke cursus op de praktijk afgestemd

ga zo door

Aveleijn

Prima, heldere uitleg, goed voorbereiding en flexibel. Uitstapjes maken tav de stof die zou worden aangeboden.

Meer kennis van Aveleijn en de systemen

DeltaWonen

Elkjar

In 1 woord: TOP! Altijd genoten van de trainingen van Rene die met zijn enthousiasme en kennis mij altijd goed wist te motiveren en mij veel geleerd heeft. Hij gaf de trainingen ook altijd op een... In 1 woord: TOP! Altijd genoten van de trainingen van Rene die met zijn enthousiasme en kennis mij altijd goed wist te motiveren en mij veel geleerd heeft. Hij gaf de trainingen ook altijd op een leuke, vrolijke en interactieve manier waardoor de trainingen geen saaie zit werden.

Zou eerlijk gezegd niets kunnen bedenken. Zou graag nog meer trainingen over andere onderwerpen krijgen, maar dat is geen feedback.

Previder

Prettig

Iets meer praktijk, iets minder PPT

Theo Schuurman deltaWonen

Positief

Marja Berendrecht Effektief

Geweldige ervaring

Dat zou ik zo even niet kunnen zeggen, alles was heel duidelijk net zoals ik zelf, reageert direct als iemand zijn eigen verhaal tien keer wilde herhalen en te lang tijd rekte ( dat vond ik ) en... Dat zou ik zo even niet kunnen zeggen, alles was heel duidelijk net zoals ik zelf, reageert direct als iemand zijn eigen verhaal tien keer wilde herhalen en te lang tijd rekte ( dat vond ik ) en was ook werkelijk zo, jullie hebben ook een bepaalde tijd waarin jullie het moeten waar maken en dat is voor mij duidelijk. Zou zo doorgaan en niets aanpassen

Stichting deltaWonen

Goede training

Eric van der Valk / Previder

Prettige manier van trainen, luchtig en interactief.

geen, eigenlijk.